Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Φρίκη: Αποκεφάλισαν 6χρονο μπροστά στην μητέρα του λόγω θρησκείας!

Σοκ!

10 Φεβρουαρίου 2019 15:07
Φρίκη: Αποκεφάλισαν 6χρονο μπροστά στην μητέρα του λόγω θρησκείας!

Ένα απίστευτης φρίκης περιστατικό συνέβη στη Μεδίνα της Σαουδικής Αραβίας, όταν αποκεφάλισαν ένα 6χρονο αγόρι μπροστά στη μητέρα του, λόγω θρησκείας.

Όπως αποκάλυψε η Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση «Shia Rights Watch», όλα ξεκίνησαν όταν ο 6χρονος Ζακαρία αλ-Τζαμπερ επισκέφθηκε με την μητέρα του τον ναό του Προφήτη Μουχαμάντ.

Μόλις έφτασαν έξω από τον ναό, τους πλησίασε ένας άνδρας απειλητικά και ρώτησε αν είναι Σιίτες. Η μητέρα του παιδιού απάντησε καταφατικά.

Αμέσως μετά, άρπαξαν βίαια το παιδί και το έβαλαν σε ένα ταξί. Πήραν ένα γυαλί από μπουκάλι και άρχισαν να το αποκεφαλίζουν μπροστά στη σοκαρισμένη μητέρα του. Λίγα λεπτά αργότερα, εκείνη κατέρρευσε.

Η ΜΚΟ τόνισε ότι κανείς δεν επενέβη.

Όπως είναι φυσικό, το περιστατικό έχει προκαλέσει έντονη οργή στα social media, κυρίως με το #JusticeforZakaria στο Twitter.

«Τα μικρότερα φέρετρα είναι τα βαρύτερα», έγραψε ένα χρήστης του Twitter, ενώ ένας άλλος αποκάλεσε την δολοφονίας ως την πιο βάρβαρη των τελευταίων ετών.

Η κοινότητα των Σιιτών πενθεί για τον βάρβαρο θάνατο του μικρού Ζακαρία και ανέφερε ότι το περιστατικό αυτό είναι αποτέλεσμα συνεχιζόμενων παραβιάσεων και έλλειψης προστασίας από τη Σαουδική Αρχή έναντι του πληθυσμού των Σιιτών.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share