Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Τσαγάκι στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια στο Σύνταγμα πίνουν οι Depeche Mode!!!

10 Μαΐου 2013
Τσαγάκι στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια στο Σύνταγμα πίνουν οι Depeche Mode!!!

Απογευματινό τσάι σε διάφορες γεύσεις απολαμβάνουν τα μέλη του συγκροτήματος θρύλου της ηλεκτρονικής μουσικής, μέσα στο μπαρ του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία στο Σύνταγμα, όπως αποκαλύπτει η Σίβυλλα.

Μάλιστα ο τραγουδιστής Dave Gahan γιόρτασε τα γενέθλια του στο μπαρ Alexander του ξενοδοχείου ανάμεσα σε έκπληκτους θαμώνες. Γράφει η Σίβυλλα στην ηλεκτρονική έκδοση του Βήματος:

«Δυνατά γέλια από το "Alexander's Bar" του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρετανία» μου τραβούν την προσοχή. Μια μεγάλη συντροφιά τραγουδάει το "Happy birthday" σε έναν άντρα ο οποίος κάθεται στο κέντρο του βελούδινου καναπέ.
Μαθαίνω ότι είναι ο τραγουδιστής των Depeche Mode, Dave Gahan. Γύρω του τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος και δύο γοητευτικές νεαρές κυρίες (μία καλλίγραμμη ξανθιά και μία ασιατικής καταγωγής) του εύχονται να τα εκατοστίσει.

Τα μέλη του δημοφιλούς συγκροτήματος, το οποίο επαναπροσδιόρισε τον ήχο της ηλεκτρονικής μουσικής, βρίσκονται ως γνωστό στην Αθήνα για μια μεγάλη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί σήμερα 10 Μαΐου στο Terra Vibe Park στην Μαλακάσα. Απολάμβαναν High Tea. Απογευματινό τσάι σε διάφορες γεύσεις (Jasmine tea, Granny's Garden, White Yin Long) που συνόδευαν με ποικιλία από καναπεδάκια. Έδειχναν όλοι τόσο χαρούμενοι! Γελούσαν δυνατά, έβγαζαν φωτογραφίες με τα κινητά τους. Απολάμβαναν την διαμονή τους στην Αθήνα. Γιατί όχι άλλωστε; Έχουν πουληθεί πάνω από 20.000 εισιτήρια, ενώ τα VIP αξίας 125 ευρώ το καθένα έχουν εξαντληθεί από τις πρώτες μέρες.»

www.iefimerida.gr

Για περισσότερα Πρόσωπα κάντε κλικ εδώ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share