Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Υπόθεση Καλλίτση: Χαμός στο δικαστήριο! Έβαλε τα κλάματα η Έλενα Χριστοπούλου, τη σημάδεψαν με όπλο! (video)

Τι συνέβη;

5 Φεβρουαρίου 2019 12:10
Υπόθεση Καλλίτση: Χαμός στο δικαστήριο! Έβαλε τα κλάματα η Έλενα Χριστοπούλου, τη σημάδεψαν με όπλο! (video)

Ο κομμωτής των διασήμων Πάνος Καλλίτσης και η πρώην σύζυγός του και booker μοντέλων που μονοπώλησε το ενδιαφέρον μέσα από το GNTM, Έλενα Χριστοπούλου, βρέθηκαν σήμερα στη δικαστική αίθουσα, όπου επρόκειτο να ξεκινήσει η δίκη για την εισβολή στο σπίτι τους τον Ιανουάριο του 2016.

Κατά το πρωτοβάθμιο δικαστήριο, καταδικάστηκαν ότι τρεις κατηγορούμενοι, ένας αστυνομικός και ένας Ιρακινός και ένας τότε κρατούμενος των φυλάκων. Επιβλήθηκαν ποινές από 12 έως 53 έτη κατά περίσταση για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της απόπειρας ληστείας και της απλής συνέργειας στις παραπάνω πράξεις. Οι τρεις κατηγορούμενοι φέρονται να οργάνωσαν ενέδρα σε βάρος του κομμωτή, με τον ποινικό να εισέρχεται στο εσωτερικό του γκαράζ και να πυροβολεί το θύμα στο θώρακα και στα πόδια, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Γεννηματάς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το μεγάλο όνειρο της Μπάγιας Αντωνοπούλου εξελίχθηκε σε τραγωδία!

Σήμερα επικράτησε πανικός στην αίθουσα του δικαστηρίου, αφού ο συνήγορος υπεράσπισης έβγαλε ένα... όπλο από τον χαρτοφύλακά του και το επέδειξε προς τη Χριστοπούλου, προσπαθώντας να κάνει αναπαράσταση της ληστείας!

Στη θέα του όπλου η Έλενα Χριστοπούλου σοκαρίστηκε και έβαλε τα κλάματα!

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share