Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Περικλής Παναγόπουλος: Πώς είχε περιγράψει ο εφοπλιστής την απαγωγή του! - Τον κρατούσαν 8 ημέρες αλυσοδεμένο!

Οι εφιαλτικές στιγμές που είχε ζήσει ο εφοπλιστής!

5 Φεβρουαρίου 2019 11:55
Περικλής Παναγόπουλος: Πώς είχε περιγράψει ο εφοπλιστής την απαγωγή του! - Τον κρατούσαν 8 ημέρες αλυσοδεμένο!

Στις 12 Ιανουαρίου 2009 ένα βανάκι κλείνει τον δρόμο στο πολυτελές αυτοκίνητο του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου στο Καβούρι.

Μόλις είχε ξεκινήσει το σήριαλ της απαγωγής του εφοπλιστή.

Τρεις άνδρες ένοπλοι ντυμένοι στα μαύρα κατεβαίνουν από το όχημα που είχε κλείσει το δρόμο και αρπάζουν τον Περικλή Παναγόπουλο και τον μετέφεραν στον Υμηττό. Η απαγωγή του κράτησε συνολικά 192 ώρες με τους απαγωγείς να παίρνουν από τη σύζυγό του εφοπλιστή 30 εκατομμύρια ευρώ. Ο Περικλής Παναγόπουλος έχασε άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή σε ηλικία 83 ετών.

Οκτώ ημέρες ήμουν αλυσοδεμένος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το μεγάλο όνειρο της Μπάγιας Αντωνοπούλου εξελίχθηκε σε τραγωδία!

Ο εφοπλιστής Περικλής Παναγόπουλος τέσσερα χρόνια μετά την περιπέτεια που έζησε περιέγραψε για πρώτη φορά τις λεπτομέρειες της απαγωγής του.

«Παρουσιάστηκαν τρεις ένοπλοι, μαυροφορεμένοι από πάνω μέχρι κάτω, με κουκούλες και υποχρέωσαν εμένα και τον οδηγό μου να βγούμε από το αυτοκίνητο, σπάζοντας το τζάμι. Εκείνη τη στιγμή δεν κατάλαβα τι έγινε ακριβώς, έγιναν όλα με αστραπιαία ταχύτητα», ανέφερε ο Περικλής Παναγόπουλος που σημείωσε πως ήταν αρκετά καλά οργανωμένη η επιχείρηση της απαγωγής: «Ήταν μεθοδικοί και ότι έκαναν, μπορώ να πω ότι το έκαναν με απόλυτο συντονισμό».

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στον Alpha ο Παναγόπουλος κατάφερε να αντιλαμβάνεται πως περνούσαν οι ώρες, από την τηλεόραση που είχαν ανοιχτή οι απαγωγείς του, στο χώρο όπου τον κρατούσαν.
Όπως σημείωσε, κοιμόταν σε ένα ράντζο με αρκετές κουβέρτες για το κρύο, ενώ η μοναδική τουαλέτα που υπήρχε ήταν μια χημική, η οποία βρισκόταν στο ένα μέτρο από το κρεββάτι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Διαρροή 05/02: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα το πρώτο έπαθλο φαγητού;

Ο ίδιος δεν έκρυψε πως είχε αρχίσει να πιστεύει ότι οι απαγωγείς του στο τέλος θα τον σκότωναν. Μάλιστα έπλεξε το εγκώμιο της συζύγου του, η οποία κατάφερε να διαπραγματευτεί με τους απαγωγείς και να φέρει εις πέρας τη δύσκολη αυτή υπόθεση.

Μάλιστα, υπογράμμισε πως όταν οι δράστες παρέλαβαν τα λύτρα, ο αρχηγεύων της παρέας του είπε: «Κύριε Παναγόπουλε η γυναίκα σας παλικάρι. Όλα πήγαν καλά. Αν και της είπαμε ότι θα σας ελευθερώσουμε μέσα σε 24 ώρες θα το κάνουμε μέσα στη νύχτα».

Πηγή: iefimerida.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share