Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συνελήφθησαν δύο Πακιστανοί για τον θάνατο 24χρονου Αφγανού στο κέντρο της Αθήνας!

Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία

1 Φεβρουαρίου 2019 18:44
Συνελήφθησαν δύο Πακιστανοί για τον θάνατο 24χρονου Αφγανού στο κέντρο της Αθήνας!

Στη σύλληψη δύο Πακιστανών, 21 και 22 ετών προχώρησε η Αστυνομία, για την ανθρωποκτονία του 24χρονου Αφγανού, κατά τη συμπλοκή που έγινε χθες το βράδυ στην οδό Μενάνδρου, στο κέντρο της Αθήνας.

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε άμεσα από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ενώ οι δράστες συνελήφθησαν με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, χθες, ομάδα αλλοδαπών με μερικώς καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, επιτέθηκε σε άλλα άτομα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του νεαρού Αφγανού και τον σοβαρό τραυματισμό ομοεθνή του, ο οποίος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο.

Στην κατοχή του 21χρονου συλληφθέντα βρέθηκε ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι, το οποίο κατασχέθηκε και απεστάλη στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακές εξετάσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στη Ρόδο: Βγήκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων του 23χρονου Ρομά!

Οι δύο Πακιστανοί, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, πρόκειται να οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζεται η αστυνομική έρευνα για την ταυτοποίηση των δραστών που προκάλεσαν βαριές σωματικές βλάβες σε έξι ακόμη αλλοδαπούς.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share