Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Απαγωγή Μιχάλη Λεμπιδάκη: Δείτε καρέ - καρέ την αναπαράσταση της απελευθέρωσης του επιχειρηματία!

Σκηνές από ταινία του Χόλυγουντ!

1 Φεβρουαρίου 2019 10:00
Απαγωγή Μιχάλη Λεμπιδάκη: Δείτε καρέ - καρέ την αναπαράσταση της απελευθέρωσης του επιχειρηματία!

Σκηνές από ταινία του Χόλυγουντ θυμίζει το βίντεο που γύρισε η Αστυνομία για την αναπαράσταση της απελευθέρωσης του Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Πάνοπλοι αστυνομικοί εισβάλλουν στην μάντρα αυτοκινήτων όπου οι απαγωγείς κρατούσαν όμηρο τον επιχειρηματία, περιμένοντας λύτρα για την απελευθέρωσή του.

Όλη η επιχείρηση καταγράφεται από την αρχή έως το τέλος, όταν συλλαμβάνονται οι δύο φρουροί του και ο ίδιος οδηγείται στην ελευθερία.

Η απελευθέρωση του Μιχάλη Λεμπιδάκη από την αστυνομία έγινε τα ξημερώματα της 2ας Οκτωβρίου του 2017, 186 ημέρες μετά την απαγωγή του, στις 30 Μαρτίου της ίδιας χρονιάς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απαγωγή θρίλερ στον Alpha!

Στην επιχείρηση της αστυνομίας συμμετείχαν άνδρες από όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες. Στις επτάμισι το πρωί εκείνης της ημέρας έγινε έφοδος στην αποθήκη μεταχειρισμένων αυτοκινήτων κοντά στη γέφυρα Ζουρίδας στο Ρέθυμνο, όπου οι απαγωγείς κρατούσαν τον 53χρονο Μιχάλη Λεμπιδάκη, δεμένο πάνω σε στρώμα με αλυσίδα στο πόδι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Ελλάδα Τουρκία: Τραγική είδηση μια ημέρα πριν την μεγάλη πρεμιέρα!

Oι αστυνομικοί εισβάλλοντας στο κρησφύγετο των απαγωγέων με θερμική κάμερα, κατάφεραν να πιάσουν στον ύπνο τους απαγωγείς καθώς η ΕΛ.ΑΣ γνώριζε εβδομάδες πριν, πού κρατούνταν ο επιχειρηματίας

«Ήμουν συνέχεια δεμένος. Σε αυτούς τους έξι μήνες έκανα μπάνιο τέσσερις φορές κι άλλαξα ρούχα τρεις. Ωστόσο, έτρωγα καλό φαγητό ενώ με άφηναν να βλέπω τηλεόραση και μου έφερναν κάποια βιβλία και εφημερίδες», είπε περιγράφοντας όσα έζησε κατά τις καταθέσεις του στη δίκη των απαγωγέων του ο Μιχάλης Λεμπιδάκης, που όταν απελευθερώθηκε ζύγιζε μόλις 45 κιλά!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share