Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Κτηνωδία: Μητέρα σκότωσε τα νεογέννητα δίδυμα μωρά της!

Καταδικάστηκε σε φυλάκιση ενός χρόνου

31 Ιανουαρίου 2019 21:43
Κτηνωδία: Μητέρα σκότωσε τα νεογέννητα δίδυμα μωρά της!

Πίσω από τα κάγκελα της φυλακής βρέθηκε μια μητέρα, η οποία σκότωσε τα νεογέννητα δίδυμα μωρά της και έκρυψε τα πτώματά τους μέσα στο σπίτι της, στην ελβετική πόλη της Λουκέρνης. Η μητέρα καταδικάστηκε σε ένα χρόνο φυλάκισης.

Η 23χρονη γυναίκα από την Σερβία, που ονομάζεται Jelica S, γέννησε στο σπίτι της και χτύπησε δυνατά ένα από τα μωρά στον τοίχο και στη συνέχεια, το έκρυψε μέσα σε έναν τεράστιο λούτρινο αρκούδο. Μετά, πήρε το άλλο μωρό και το έκρυψε στον κάδο για τα άπλυτα ρούχα που είχε στην κουζίνα της.

Η 23χρονη γέννησε όταν ήταν έγκυος 7 μηνών. Ήταν μόνη της αφού είχε πρόσφατα χωρίσει με τον πατέρα των μωρών και μπήκε στη μπανιέρα της με το λαπ τοπ της, όταν άρχισαν οι συσπάσεις του τοκετού. «Δεν ήξερα πώς γεννιέται ένα παιδί. Γέμισα με νερό την μπανιέρα, όταν άρχισε ο τοκετός. Δεν θυμάμαι πώς το έκανα. Θυμάμαι ότι απλώς ξάπλωσα στη μπανιέρα και διάβαζα στο ίντερνετ για το τι να κάνω», είπε. Γέννησε το πρώτο μωρό μόνη της. «Φοβόμουν γιατί το μωρό δεν έκλαιγε όπως θα έπρεπε.

Πήρε το μωρό στο υπόγειο του σπιτιού, όπου ήταν το πλυντήριο ρούχων της, και το χτύπησε στον τοίχο δύο φορές πριν το πετάξει στο πάτωμα. Στη συνέχεια, πήρε το μωρό που είχε υποστεί πολλαπλά κατάγματα κρανίου και τραυματικό εγκεφαλικό τραύμα, και το τύλιξε σε ένα μπλουζάκι, πριν το κρύψει μέσα σε έναν τεράστιο λούτρινο ροζ αρκούδο. «Απλώς το άφησα εκεί, δεν ήξερα τι είχα στο μυαλό μου», είπε στο δικαστήριο.

Μετά από 31 ώρες, γέννησε και το δεύτερο μωρό, ξανά μέσα στη μπανιέρα και σύμφωνα με πληροφορίες ήταν νεκρό. Τότε, πήρε το νεκρό σώμα του, το τύλιξε σε μια πετσέτα και το έκρυψε στον κάδο με τα άπλυτα ρούχα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έχουν βρει το μυστικό της μακροζωίας: Σε αυτό το μέρος της Ελλάδας οι άνθρωποι ζούνε πάνω από 100 χρόνια!

Κατά τη διάρκεια της δίκης, εμπειρογνώμονας είπε ότι αν η 26χρονη είχε πάει στο νοσοκομείο μετά τη γέννα του πρώτου παιδιού, τότε το δέυτερο ίσως να είχε επιβιώσει.

Οι εισαγγελείς, οι οποίοι δήλωσαν ότι η μητέρα δεν ήταν σε θέση να πληρώσει για άμβλωση, ζήτησαν να φυλακιστεί για οκτώ χρόνια. Αλλά, τελικά ο δικαστής την καταδίκασε ένα χρόνο φυλάκιση και επιπλέον 22 μήνες με αναστολή αναγνωρίζοντας βαριά κατάθλιψη και χρόνια ψυχολογικά προβλήματα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share