Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τι λέει η σύζυγος του φαρμακοποιού που δολοφονήθηκε από τον φίλο του στο Ψυχικό;

Τι αποκάλυψε;

31 Ιανουαρίου 2019 12:57
Τι λέει η σύζυγος του φαρμακοποιού που δολοφονήθηκε από τον φίλο του στο Ψυχικό;

Μία δεκαετής δικαστική διαμάχη με περίπου 30 δίκες και με την εμπλοκή ενός πρώην δικηγόρου που κρατείται για απάτες σε επαρχιακή φυλακή, κρύβεται πίσω από την εν ψυχρω δολοφονία (το Σαββατο , 8 Σεπτεμβρίου στο Π. Ψυχικό) του 57χρονου φαρμακοποιού που αποδόθηκε αρχικά σε «συμβόλαιο θανάτου». .

Το θύμα δέχθηκε επίθεση με πυροβόλο όπλο, τη στιγμή που οδηγώντας το αυτοκίνητό του έβγαινε από τον υπόγειο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας που διέμενε στο Νέο Ψυχικό . Μετά από 20ημερη έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής ως δράστης συνελήφθη ένας 51χρονος αρχιτέκτονας και ιδιοκτήτης τεχνικής εταιρείας που είχε φύγει από τον τόπο του εγκλήματος με το ΙΧ του ενώ την περιγραφή του είχαν δώσει με ακρίβεια οι αυτόπτες μάρτυρες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ένα μωρό για τον... Γιώργο Τράγκα: Η αποκάλυψη που θα συζητηθεί!

Οπως προκύπτει λοιπόν, από την σχετική έρευνα ο φαρμακοποιός είχε δανείσει ποσό της τάξης των 300.000 ευρώ στον ιδιοκτήτη της τεχνικής εταιρείας που ήταν στενός συγγενής ενός συμφοιτητή του στην Ιταλία . Τα χρήματα αυτά φαίνεται να προορίζονταν για επενδύσεις στα πλαίσια της επιχειρηματικής δραστηριότητας του 51χρονου. Ομως παρότι υπήρχαν δεσμεύσεις για σταδιακή, άτοκη αποπληρωμή του ποσού κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Κι έτσι από το 2011 ο 51χρονος και το μετέπειτα θύμα του οδηγήθηκαν στα δικαστήρια . Ο άτυχος φαρμακοποιός -εκπροσωπείτο νομικά από τον δικηγόρο Αθηνών Δημήτριο Ρήγα –ζητούσε την επιστροφή του ποσού, χωρίς να έχει λάβει ούτε ένα ευρώ. Ακόμη υπήρχαν άλλες επιπλοκές με την φερόμενη έκδοση επιταγών από την πλευρά του 51χρονου οφειλέτη που δεν φαίνεται να είχαν αντίκρισμα ενώ φαίνεται να αμφισβητήθηκε η γνησιότητα τους. Από την πλευρά του ο 51χρονος υποστήριζε -εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο Πειραιά Πέτρο Πανταζή -ότι δεν ζήτησε για τον εαυτό του τα 300.000 από τον φαρμακοποιό αλλά λειτούργησε ως ενδιάμεσος για ποσό που κατέληξε σε έναν δικηγόρο που φυλακίσθηκε για άλλα αδικήματα . Ο τελευταίος εμφανίσθηκε σε ορισμένες από τις δίκες κι επιβεβαίωσε ότι αυτός κρυβόταν πίσω από το δανεισμό. Με την κατάθεσή του όμως να αμφισβητείται από την πλευρά του δολοφονηθέντα. Τελικώς μετά από δικαστικές ενέργειες του θύματος στα τέλη Ιουνίου εκδόθηκε απόφαση κατάσχεσης του σπιτιού που διέμενε ο 51χρονος και η οικογένειά του στην Γλυφάδα, ενώ είχε ορισθεί η 17η Φεβρουαρίου 2019 ως ημέρα που θα διεξαγόταν πλειστηριασμός για την πώληση του ακινήτου και καταβολής μέρους της οφειλής στον φαρμακοποιό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια και σχέσεις: Ποια είναι τα ζώδια που βγάζουν «κακία»;

Η χήρα του θύματος βρέθηκε στην εκπομπή ΄"Μαζί σου" και μίλησε για τον σύζυγο της:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share