Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ η αδερφή της 23χρονης Φαίης λύνει τη σιωπή της! Τελικά όντως "τα είχε" με τον 25χρονο;;;

9 Μαΐου 2013
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ η αδερφή της 23χρονης Φαίης λύνει τη σιωπή της! Τελικά όντως

Τις χειρότερες ώρες της ζωής τους βιώνουν οι γονείς της αδικοχαμένης Φαίης από τη Νέα Μάκρη, που άφησε την τελευταία της πνοή την Μ. Δευτέρα μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της από τον 25χρονο σύντροφό της, Β. Στεφανάκη.

Η μια κόρη τους «έφυγε» και η άλλη κατηγορείται για ψευδορκία στην υπόθεση ξυλοδαρμού της ίδιας της αδερφής της και για υπόθαλψη εγκληματία (του ανθρώπου δηλαδή που σκότωσε την αδερφή της)!

«Δεν μιλάνε καθόλου. Δεν έκαναν Πάσχα, είναι σε κακή κατάσταση», λέει για τους γονείς της Φαίης η γυναίκα που προσέχει την μητέρα της, η οποία όπως σας είχαμε πει αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

«Η Φαίη ήταν ένα ντόμπρο παιδί... Είχαν καλές σχέσεις με την αδερφή της. Πήγαιναν για καφέ μαζί και βόλτες», πρόσθεσε, ενώ υποστήριξε ότι οι γονείς της δεν γνωρίζουν τι είπε ο 25χρονος στην απολογία του.

«Ο θάνατος της Φαίης ήταν ατύχημα»

Την ίδια ώρα, ο δικηγόρος του κατηγορουμένου, μιλώντας σήμερα στην «Μεσημεριανή Μελέτη» επιμένει ότι η νεαρή δεν ξυλοκοπήθηκε άγρια, αλλά «της έδωσε δύο χαστούκια και τότε έπεσε στον προφυλακτήρα... Πρόκειται για ατύχημα»!

Ο κ. Στάθης Καρυδομάτης, ο συνήγορος του 25χρονου, υποστήριξε ακόμα ότι ο λόγος του καυγά της 23χρονης Φαίης με τον σύντροφό της ήταν η σχέση που διατηρούσε ο ίδιος με την 32χρονη αδερφή του θύματος.

Επιπλέον, είπε ότι ο λόγος που ο Β. Στεφανάκης δεν παραδόθηκε νωρίτερα ήταν επειδή η αδερφή της Φαίης του είχε πει να μην ανησυχεί και θα τα κανονίσει όλα εκείνη.

«Θέλαμε να πάμε νωρίτερα στον ανακριτή, αλλά δεν μπορούσε να μας δεχτεί»!!!

Ο κ. Καρυδομάτης επέμεινε ότι ο 25χρονος είναι συντετριμμένος, ενώ αποκάλυψε ότι εδώ και δέκα μέρες είχαν έρθει σε επικοινωνία με τον ανακριτή , γιατί ήθελε να παραδοθεί, όμως εκείνος τους είπε... «ελάτε μετά το Πάσχα γιατί δεν έχω γραμματέα αυτές τις μέρες και δεν μπορώ να σας δεχτώ»!!! «Έτσι ορίστηκε το «ραντεβού» για χθες», πρόσθεσε!

«Αδερφή Φαίης: Δεν τα έχω με τον Βαγγέλη»

Η 32χρονη αδερφή της αδικοχαμένης Φαίης μιλώντας για πρώτη φορά δημοσίως υποστήριξε στην «Μεσημεριανή Μελέτη»: «Όταν κάποιος θέλει να υπερασπιστεί τον εαυτό του, μπορεί να κάνει τα πάντα». Εμμέσως δηλαδή αρνήθηκε ότι διατηρούσε σχέση με τον 25χρονο...

www.star.gr

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share