Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ!!! Τις έσωσε από το "σπίτι της κολάσεως" και τώρα τους χαρίζει και την αμοιβή του!!!

9 Μαΐου 2013
ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ!!! Τις έσωσε από το

Συνεχίζει να κερδίζει την εκτίμηση και τον θαυμασμό της αμερικανικής κοινής γνώμης, ο γείτονας του «Σπιτιού της Κολάσεως», Τσαρλς Ράμσι, ο οποίος προθυμοποιήθηκε να δώσει την αμοιβή που δίνει το FBI για την έρευση των τριών κοριτσιών που είχαν απαγάγει οι αδερφοί Κάστρο στις τρεις κοπέλες και το εξάχρονο νεαρό κορίτσι.

Ο Ράμσι, μιλώντας στο CNN για το θέμα και για το γεγονός ότι έχει μετατραπεί σε ήρωα, απάντησε: «Οχι, όχι, όχι. Αδερφέ, είμαι χριστιανός, αμερικανός σαν και σένα. Αιμορραγούμε το ίδιο αίμα, βάζουμε τα παντελόνια μας με τον ίδιο τρόπο. Τώρα δεν μπορώ να κοιμηθώ τη νύχτα. Μέχρι χτες, μόνο η έλλειψη χρημάτων με κρατούσε άγρυπνο. Το να ξέρω ότι μπορούσα να έχω κάνει τα ίδιο πράγματα πέρυσι, όχι αυτούς τους ''ηρωισμούς'', απλώς το σωστό, με βασανίζει».

Στη συνέχεια, όταν έγινε αναφορά στο γεγονός πως το FBI προσφέρει αμοιβή σε όποιον βοηθούσε να βρεθούν τουλάχιστον από τις δύο κοπέλες, ο Ράμσι απάντησε: «Θα σου πω τι να τις κάνετε, δώστε τις σε αυτές .Οσοι παρακολουθείτε αυτή την ιστορία ξέρετε ότι έχω ούτως ή άλλως εργασία», ενώ στη συνέχεια έβγαλε από την τσέπη του το χαρτί της μισθοδοσίας του και το έδειξε στον δημοσιογράφο λέγοντας: «πού ζούσαν αυτά τα κορίτσια; στη διπλανή πόρτα από αυτή τη μισθοδοσία. Πάρτε την αμοιβή και δώστε την - αυτό το κοριτσάκι βγήκε από το σπίτι και έκλαιγε».

www.iefimerida.gr

Για περισσότερα νέα κάντε κλικ εδώ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share