Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Εγώ θα ζήσω, εσείς θα πεθάνετε!" Αυτό είναι το μήνυμα της αεροσυνοδού προς τους επιβάτες στην πιο αποτυχημένη διαφήμιση ever!!! (VIDEO)

9 Μαΐου 2013

Δριμεία κριτική δέχεται το διαφημιστικό κλιπ ενός ποτού, το οποίο προωθείται με έναν... παράδοξο τρόπο. Μια αεροσυνοδός κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των οδηγιών ασφαλείας, λέει στους επιβάτες, πως αν συμβεί κάτι, αυτή θα εγκαταλείψει το αεροπλάνο και αυτοί θα... πεθάνουν.

Το διαφημιστικό κλιπ αναρτήθηκε από την τσέχικη διαφημιστική που έχει αναλάβει την προώθηση του ποτού στο YouToube, oι χρήστες του οποίου έσπευσαν να το χαρακτηρίσουν ως... ηλίθιο.

Η ξανθιά αεροσυνοδός λίγο πριν απογειωθεί το αεροπλάνο αρχίζει να παραθέτει στους επιβάτες τις καθιερωμένες οδηγίες. Στη συνέχεια, όμως, κοιτώντας κατάματα την κάμερα λέει: «Εγώ είμαι η πρώτη που θα εγκαταλείψει το αεροπλάνο. Εσείς θα πεθάνετε όλοι».

Καθώς η κάμερα δείχνει τα πρόσωπα των επιβατών η αεροσυνοδός ακούγεται να λέει: «Νεκρός, νεκρός, νεκρός». Οταν η κάμερα γυρνά προς το μέρος της λέει: «Ζωντανή».

Το βίντεο καταλήγει με μια φωνή να εύχεται σε όλους μια... ευχάριστη πτήση.

Το μήνυμα που θέλει να περάσει η διαφήμιση δεν είναι ξεκάθαρο, αλλά βάσει της λογικής και δεδομένου ότι είναι ένα... χαλαρωτικό ποτό, είναι ότι αφού δει κάποιος το βίντεο θα χρειαστεί το Zenonade (έτσι λέγεται το ποτό) για να.. χαλαρώσει.

www.iefimerida.gr

Για περισσότερα νέα κάντε κλικ εδώ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share