Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ανατριχιαστικό: Ζευγάρι εφάρμοσε πιστά το "μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος"!

Ζούσαν μαζί τα τελευταία 70 χρόνια!

28 Ιανουαρίου 2019 16:50
Ανατριχιαστικό: Ζευγάρι εφάρμοσε πιστά το

Στο τέλος των όρκων πίστης που επαναλαμβάνει το ζευγάρι στους γάμους των καθολικών, υπάρχει η χρονική κατάληξη που λέει " μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος". Αυτό έπραξε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι στην Αυστραλία που πέθαναν με διαφορά δευτερολέπτων.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της dailymail, η Norma June Platell, 90, and Francis Ernest Platell, 92, ετών, πέθαναν μαζί όπως έζησαν μαζί τα τελευταία 70 χρόνια που ήταν παντρεμένοι. Σαν ένα.

Τη ζωή του ζευγαριού διηγείται η κόρη τους σε μία περιγραφή που νομίζει κανείς ότι βγαίνει από μυθιστόρημα. Μιλάει την καθημερινότητα τους και την φροντίδα του ενός προς τον άλλον με αποκορύφωμα τις τελευταίες τους ημέρες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: GNTM: Οι μεγάλες ανατροπές που θα δούμε στον δεύτερο κύκλό!

Έφυγαν πιασμένοι χέρι-χέρι. Η κόρη τους, για να δείξει πόσο μεγαλειώδες είναι αυτό που ένοιωθαν οι γονείς της λέει ένα λαϊκό ρητό: Τα παιδιά των ερωτευμένων είναι ορφανά".

Σε κάποιο σημείο της διήγησης της λέει ότι όταν η μητέρα της, έχοντας Alzheimer’σε πολύ προχωρημένο , και παρότι δεν αναγνώριζε κανέναν άλλον, μπορούσε να αναγνωρίσει με κάποιο τρόπο τον σύζυγό της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα του ΕΦΕΤ: "Τρώμε καρκίνο! Αυτά τα ψάρια τον προκαλούν..."

Εκείνος τη φρόντιζε με τον καλύτερο τρόπο και όταν εκείνη έφτασε στο σημείο να χρειάζεται μόνιμη νοσηλεία, εκείνος ακούραστα της κρατούσε συντροφιά όλην την ημέρα, μέχρι εκείνη να αποκοιμηθεί. Αργότερα που και ο σύζυγος έφτασε σε μία αντίστοιχη κατάσταση, να μην μπορεί να φροντίσει μόνος του τον εαυτό του, τότε μεταφέρθηκε στο ίδιο δωμάτιο του νοσοκομείου και από εκεί έφυγαν μαζί πιασμένοι χέρι χέρι με τόση μικρή διαφορά που ούτε και οι γιατροί μπόρεσαν να υπολογίσουν.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share