Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αστρολογικές προβλέψεις: Τα Ζώδια σήμερα 09/05/2013 by F’Ariel!

9 Μαΐου 2013
Αστρολογικές προβλέψεις: Τα Ζώδια σήμερα 09/05/2013 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Έχουμε μπει στο επεισόδιο νούμερο 300, αφού για ακόμα μια φορά η επιστροφή στα θρανία, ήταν δύσκολη και πολύ πικρόχολη θα έλεγα!! Η συνέχεια είναι εντελώς άγνωστη, αφού τίποτα δεν είναι το ίδιο με άλλες χρονιές, το άγχος έχει κυριεύσει τους πάντες και τα πολλά νεύρα, είναι ο νέος αυτοκόλλητος συνεργάτης όλων!! Λένε ότι θα φτιάξει αστρολογικά το πράγμα από τον Ιούνιο και μετά! Όμως πόση χαρά μπορεί κανείς να νιώθει, όταν καθημερινά διαπιστώνει ότι η δημιουργία, τα όνειρα, η ελπίδα, η φαντασία, η αγάπη, η ανθρωπιά, οι σχέσεις, σβήνουν όλο και περισσότερο..
..προσπαθώ να αντλήσω θετική ενέργεια, από τη φύση, που είναι τόσο όμορφη, από το σκύλο μου, που έχει τα πιο αγνά συναισθήματα όλου του κόσμου, από τον άντρα μου, που με ακολουθεί σε κάθε τρελό όνειρο, προσπαθώ, όμως ο δρόμος είναι δύσκολος..!!

Κριός
Θα βρεθείτε σήμερα ανάμεσα από δυο καταστάσεις! Η μια θα αφορά την επαγγελματική σας ζωή, που είναι λίγο άνω κάτω από εχθές και το άγχος στα κόκκινα και η άλλη, ένα ευχάριστο νέο, για θέμα προσωπικό που σας βασάνιζε, βρίσκει επιτέλους τη λύση του! Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει, δημιουργήστε, συνεργαστείτε και μη κάνετε του κεφαλιού σας! Αν θέλετε να φτιάξει το τοπίο στη σχέση σας, κάντε ένα δώρο..

Ταύρος
Σήμερα Ταυράκια μου θα δείτε τη σκληρή πραγματικότητα κατά φάτσα, αφού θα διαπιστώσετε για ακόμα μια φορά ότι τελικά προσφέρετε περισσότερα από όσα πρέπει! Μπορεί εσείς να γίνεστε χαλί για τους άλλους, αλλά οι άλλοι ούτε πατάκι της εξώπορτας δε γίνονται για εσάς! Βγάλτε αυτή τη μαύρη λίστα και χώστε μερικά ονόματα μέσα, έτσι για να έχετε να θυμάστε.. Ότι στόχο έχετε βάλει, θα τον πετύχετε!!

Δίδυμος
Μια πολύ ωραία ημέρα σας ξημέρωσε με απίστευτη θετική ενέργεια! Χαρούμενα μαντάτα θα σας δώσουν μια ανάσα αισιοδοξίας, νέες επαγγελματικές προτάσεις και ναι επιτέλους μπορείτε να μιλήσετε και για μια αύξηση!! Οι φίλοι σας είναι αυτοί που θα σας βοηθήσουν, άλλωστε αυτή θα είναι και η έκπληξη της ημέρας! Συνεργαστείτε με όλο τον κόσμο, οργανωθείτε ακόμα περισσότερο και τα καλύτερα έρχονται!

Καρκίνος
Η ημέρα είναι κάπως αφιερωμένη σε εσάς, αφού από το πρωί, θα καταπιαστείτε με τον εαυτό σας, το σώμα σας, τα μαλλιά σας και ξαφνικά ίσως να πάτε και ένα κομμωτήριο. Το επόμενο στάδιο θα είναι να γραφτείτε και σε ένα γυμναστήριο, έχοντας εξαφανίσει όλες τις λιχουδιές από το σπίτι.. Νέα ευχάριστα θα μάθετε, είτε για δικούς σας ανθρώπους, είτε για θέματα δουλειάς, που τελικά διαπιστώνετε ότι όλα πηγαίνουν, όπως τα θέλατε!

Λέων
Τελικά δε θα ξεφύγετε από τις αλλαγές με τίποτα! Ιδιαίτερα στο χώρο της δουλειάς σας. Θα είστε μέσα στη περιέργεια, θα κάνετε συνέχεια ερωτήσεις, θα ζαλίσετε όλο τον κόσμο με το άγχος σας, αλλά καλύτερα να ρωτάτε παρά να μάθετε, από κάποιο λάθος που θα γίνει, έτσι ξαφνικά! Υπερκινητικοί αρκετά θα είστε, σε σημείο που θα εκνευρίσετε αρκετούς, όμως έτσι είστε εσείς τα Λιοντάρια, μια διακοπές στη Χαβάη και μια μέσα στη λάβα..!

Παρθένος
Σήμερα που θα αποφασίσετε να ηρεμίσετε και να ασχοληθείτε λίγο με τη σχέση σας, θα σας ζητήσουν τα απίστευτα! Νέες προτάσεις θα πέσουν στο τραπέζι και εσείς ακόμα δεν έχετε κλείσει τις εκκρεμότητές σας. Αυτό θα σας δημιουργήσει πολύ άγχος και φυσικά θα σας πετάξει εκτός προγράμματος. Μην αρχίσετε πάλι να λέτε ότι όλα μόνοι σας τα κάνετε, αφού αυτή είναι η επιλογή σας και είστε και πολύ δύσκολος συνεργάτης!

Ζυγός
Είστε πολύ ανεβασμένοι ψυχολογικά και σήμερα θα κάνετε και την ανατροπή, θα αφήσετε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό! Σε αλλαγές θα προβείτε, πολύ ξαφνικές και χωρίς να προειδοποιήσετε κανέναν φυσικά και ναι μεν θα πετύχετε αυτά που θέλετε, όμως τις γκρίνιες και τα ανούσια λόγια δε θα τα γλιτώσετε. Αν κάτι δε προχωράει, αν κάτι έχει κολλήσει γενικώς, αναρωτηθείτε μήπως φταίει κάποιος, εκεί παρά δίπλα, που σας ζηλεύει..??

Σκορπιός
Μπορεί να σας έχουν φορτώσει σχεδόν με τα πάντα στη δουλειά, όμως αυτό σας κάνει πιο δυνατούς και πιο αποφασιστικούς. Προχωρήστε άφοβα, κλείστε τις εκκρεμότητές σας και να περιμένετε και νέες αρμοδιότητες που ουσιαστικές αυτή τη φορά! Σύντομα θα δείτε και εκείνη την αύξηση που περιμένετε με τα κιάλια τόσο καιρό, όμως δε πρέπει να γκρινιάζετε με το παραμικρό.. Ότι και να σας συμβαίνει, δε πρέπει να ξεχάσετε τον έρωτα..!!

Τοξότης
Δε θα ξεκινήσει και τόσο ωραία η ημέρα σας, αφού θα πρέπει να πάτε να πληρώσετε εκείνον το λογαριασμό, που τόσο καιρό αποφεύγατε. Πάλι θα διαπιστώσετε ότι μείνατε με τις τσέπες άδειες, όμως εάν πατήσετε λίγο φρένο στις σπατάλες, ίσως και να υπάρχει ελπίδα για εσάς. Θα σκάσει σα βόμβα κάτι από το παρελθόν που θα πρέπει να το αντιμετωπίσετε, άμεσα! Μην ανησυχείτε η δουλειά σας προχωράει, μια χαρά!

Αιγόκερως
Όλα βαίνουν καλώς, για αυτό δεν υπάρχει και λόγος να ανησυχείτε! Τα επαγγελματικά σας είναι αυτά που σας απασχολούν και θα πρέπει να τρέξετε λίγο παραπάνω, αφού υπάρχουν χρονικά περιθώρια που φτάνουν στο τέλος τους. Οργανωθείτε καλύτερα και καλύτερα να τελειώσετε μια ώρα αρχύτερα, παρά να φτάσετε με τη ψυχή στο στόμα! Αποφύγετε να κάνετε εκείνες τις ανούσιες συζητήσεις με το ταίρι, θα έρθουν φουρτούνες!

Υδροχόος
Μέσα στο άγχος θα είστε σήμερα και τα νεύρα! Τα επαγγελματικά σας ζητήματα είναι αυτά που σας βασανίζουν και οι αμέτρητες υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει. Δε χρειάζεται να ξεφύγετε ως συμπεριφορά, όλα θα τα καταφέρετε, αρκεί να οργανωθείτε καλύτερα! Άλλωστε τα καλύτερα έρχονται, λίγη υπομονή ακόμα! Αποφύγετε τις ερωτικές συναντήσεις, ή συζητήσεις γιατί το νευρικό σας σύστημα δε θα αντέξει, καμία ηλίθια ατάκα!!

Ιχθύες
Λοιπόν, μια γλάστρα με βαλεριάνα, ως διακοσμητικό φυτό πάντα, θα ήταν το τέλειο δώρο για εσάς! Ηρεμία και όχι νεύρα! Η ημέρα σας κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις, για αυτό συνεργαστείτε με τον κόσμο, βάλτε σε εφαρμογή νέες ιδέες που έχετε και θα δείτε εκπληκτικά αποτελέσματα προς το σούρουπο, πάντα! Κάθε εμπόδιο για καλό, για αυτό αφήστε πίσω ότι δε σας κάνει και τραβήξτε προς νέα κατεύθυνση!!

[email protected]

Για περισσότερα νέα κάντε κλικ εδώ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share