Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δεν μπορούσε να κάνει παιδιά και υιοθέτησε ένα μωρό με ειδικές ανάγκες, 4 μέρες μετά το τεστ εγκυμοσύνης της ήταν θετικό!

Μια συγκλονιστική ιστορία!

28 Ιανουαρίου 2019 13:25
Δεν μπορούσε να κάνει παιδιά και υιοθέτησε ένα μωρό με ειδικές ανάγκες, 4 μέρες μετά το τεστ εγκυμοσύνης της ήταν θετικό!

Ο Eric και η Rachel White ήθελαν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους, αλλά μετά από 1.5 χρόνο που προσπαθούσαν ανεπιτυχώς να κάνουν δικό τους παιδί, αναγκάστηκαν να στραφούν στη λύση της υιοθεσίας. Σκόπευαν να είναι επιλεκτικοί και δεν ήθελαν ένα παιδί με ειδικές ανάγκες, μέχρι που γνώρισαν τον Josiah. Κάτι μέσα τους τους είπε ότι αυτό θα ήταν το παιδάκι που ονειρεύονταν, μόνο που το μικρό αγόρι δεν ήταν απλά ένα παιδί με ειδικές ανάγκες, ήταν ετοιμοθάνατο.

Το μικρό αγοράκι είχε γεννηθεί χωρίς εγκέφαλο και οι γιατροί έλεγαν πως δεν θα ζούσε πάνω από μερικές εβδομάδες. Ακόμα και για να τους επιτραπεί να τον υιοθετήσουν, ο Eric και η Rachel χρειαζόταν να οργανώσουν την κηδεία τους, αλλά παρόλα αυτά αποφάσισαν να ξεκινήσουν τη διαδικασία υιοθεσίας του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μια ανάσα έφτασε από τον θάνατο η Ελένη Φιλίνη: Η σοκαριστική αποκάλυψη!

Τέσσερις μόλις μέρες αφού έφεραν τον μικρό Josiah σπίτι, συνέβη κάτι εκπληκτικό. Η Rachel ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος. Η γυναίκα είναι σίγουρη ότι όλα στη ζωή συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Αν είχε μείνει έγκυος ενάμιση χρόνο πριν δεν θα είχαν φέρει ποτέ στο σπίτι τους τον μικρό Josiah.

Τελικά, παρά τις διαγνώσεις των γιατρών το αγοράκι δεν έζησε μόνο κάποιες εβδομάδες, αλλά κατάφερε να μείνει με την οικογένειά του για 2 όμορφα χρόνια.

Μια αληθινά αγγελική παρουσία στη ζωή τους…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρόδος: "Την βαρούσε στο πρόσωπο και την έπιασε από..." Συγκλονίζει η κατάθεση του 23χρονου Ρομά για τον βιασμό της 19χρονης!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share