Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Παιδί βρέθηκε δύο ημέρες μετά την εξαφάνισή του: Μια αρκούδα το πρόσεχε μέχρι να το βρουν οι άνθρωποι!

Συγκλονιστική ιστορία!

28 Ιανουαρίου 2019 12:08
Παιδί βρέθηκε δύο ημέρες μετά την εξαφάνισή του: Μια αρκούδα το πρόσεχε μέχρι να το βρουν οι άνθρωποι!

Ένα αγόρι 3 ετών που βρέθηκε 2 ημέρες έπειτα από την εξαφάνισή του στην Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ λέει ότι «έκανε παρέα με μία αρκούδα».

Ο μικρός Κέισι Χάθαγουεϊ έπαιζε στην αυλή της προγιαγιάς του μαζί με δύο φίλους του την προηγούμενη Τρίτη όταν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού χάθηκε μέσα στο δάσος, με βάση τα ρεπορτάζ των τοπικών Μέσων ενημέρωσης.

Η εξαφάνιση του μικρού κινητοποίησε άμεσα εκατοντάδες ανθρώπων αλλά και τις τοπικές Αρχές όπου άρχισαν να ψάχνουν με drones, ελικόπτερα και ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους σε μία έκταση που ξεπερνούσε τα 1000 εκτάρια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρίλερ στην Πάτρα: “Τον πυροβόλησα επειδή ζητούσε πίσω το δώρο Χριστουγέννων”

Εντούτοις η έρευνα δεν είχε αποτέλεσμα. Επιπλέον τις ημέρες που ακολούθησαν, στην περιοχή επικρατούσαν χαμηλές θερμοκρασίες και έντονες βροχοπτώσεις οι οποίες δημιούργησαν όπως ήταν αναμενόμενο φόβους για το χειρότερο σενάριο.

Μία γυναίκα, η Λίζα Φρέικερ, η οποία συμμετείχε στην έρευνα, επιστρέφοντας σπίτι της την Πέμπτη αποφάσισε να βγάλει βόλτα τους σκύλους της όταν άκουσε κάτι που έμοιαζε με κλάμα και ειδοποίησε τις Αρχές οι οποίες κινητοποιήθηκαν άμεσα καθώς επιβεβαίωσαν την πληροφορία που τους είχε μεταφέρει.

Ο αρχηγός της ομάδας διάσωσης Σέιν Γκρίερ βρήκε τον μικρό Κέισι μπερδεμένο πίσω από έναν θάμνο με αγκάθια. «Φαινόταν ότι κρύωνε πολύ και φροντίσαμε να του προσφέρουμε βοήθεια μέχρι να τον μεταφέρουμε στο όχημα διάσωσης» είπε. «Όσο η θερμοκρασία του επανερχόταν ο μικρός φαινόταν ολοένα και καλύτερα», πρόσθεσε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η υπόγεια ταβέρνα σε παρατημένο σπίτι στο κέντρο της Αθήνας που αποθεώνεται από όλο τον πλανήτη!

Αμέσως ο 3χρονος Κέισι μεταφέρθηκε στο τοπικό νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Εκτός από ορισμένες μικρές αμυχές και μελανιές το παιδί δεν είχε πάθει τίποτα άλλο.

Η θεία του, Μπρεάννα Χάθαγουεϊ σχολίασε στο Facebookπως ο μικρός βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία του.
«Ο Κέισι, είναι υγιής, γελαστός και ομιλητικός. Είπε ότι έκανε παρέα με μία αρκούδα για δύο ημέρες. Ο Θεός του έστειλε έναν φίλο να τον προσέχει»

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share