Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Συγκινήθηκαν οι πάντες με το τραγούδι για τον Τόμας...

8 Μαΐου 2013
Συγκινήθηκαν οι πάντες με το τραγούδι για τον Τόμας...

Προσευχές και ένα τραγούδι αφιερώνουν στον Τόμας Πρωτόπαπα, που εδώ και ενάμιση μήνα ανεβαίνει τον δικό του Γολγοθά στο ψυχρό δωμάτιο της Εντατικής του ΚΑΤ. «Είμαι εδώ» λένε οι στίχοι του τραγουδιού που έγραψε ο κολλητός του φίλος Ανδρέας, κάνοντας τους γονείς του να λυγίσουν. Η οικογένεια, οι συγγενείς και οι φίλοι του νεαρού ηθοποιού ελπίζουν μόνο σε ένα θαύμα.

Οι γιατροί τούς έχουν ξεκαθαρίσει ότι από επιστημονικής πλευράς έχει γίνει οτιδήποτε ήταν δυνατό, ωστόσο όλοι ευελπιστούν πως ο Τόμας θα ανοίξει ξανά τα μάτια του. «Σταματάει η καρδιά μου / αργεί να ξημερώσει / μόνο ένα θαύμα θα με σώσει / είμαι ακόμη εδώ φυλακισμένος» λένε οι στίχοι του τραγουδιού που ο φίλος του Τόμας Πρωτόπαπα, ο Ανδρέας, έγραψε για τον κολλητό του. Η σελίδα του στο Facebook έχει γεμίσει με μηνύματα αγάπης και προσευχές, ενώ οι γονείς του άτυχου ηθοποιού με δάκρυα στα μάτια προσεύχονται στον Θεό να «αναστήσει» τον γιο τους: «Ο Τόμας παραμένει σε κώμα. Δεν έχουμε κανένα νεότερο.

Οι γιατροί μάς έχουν πει πως από ιατρικής πλευράς δεν μπορεί να γίνει κάτι άλλο. Ελπίζουμε όμως. Ο Τόμας είναι εδώ και εμείς ελπίζουμε σε μια αντίδραση του οργανισμού του. Σε ένα θαύμα» δηλώνει στην «Espresso» ο θείος του Τόμας, ο Γιώργος Πρωτόπαπας, ο οποίος από την πρώτη κιόλας στιγμή βρίσκεται στο πλευρό της οικογένειας του ηθοποιού που εδώ και έξι εβδομάδες δίνει σκληρή μάχη για τη ζωή του. Η αγάπη του κόσμου είναι έκδηλη, καθώς η κοινή γνώμη κάθε άλλο παρά ασυγκίνητη έμεινε στην είδηση του σοβαρού τροχαίου που είχε ο Τόμας στην Αττική Οδό.

www.paraskhnio.gr

Για περισσότερα Νέα κάντε κλικ εδώ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share