Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αστυνομικός έσωσε από βέβαιο θάνατο ένα 12χρονο παιδί!

Το «ευχαριστώ» του πατέρα

26 Ιανουαρίου 2019 12:45
Αστυνομικός έσωσε από βέβαιο θάνατο ένα 12χρονο παιδί!

Την πραγματικά ηρωική πρωτοβουλία ενός αστυνομικού στην Κόρινθο που έτυχε να περνάει την στιγμή που έγινε ένα τροχαίο ατύχημα στην Ε.Ο Ισθμού Επιδαύρου στις 5 Ιανουαρίου 2019 περιγράφει σε επιστολή ένας πατέρας.

Ο πατέρας ευχαριστεί τον αστυνομικό που πραγματικά έσωσε τη ζωή του 12χρονου γιου του, όταν έτυχε να περνάει από το σημείο που η οικογένεια είχε τροχαίο ατύχημα, και με απόλυτη ψυχραιμία επανέφερε στη ζωή το παιδί που δεν μπορούσε να αναπνεύσει λόγω του ότι του είχε γυρίσει η γλώσσα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα δάκρυα του Νίκου Ευαγγελάτου στον αέρα της εκπομπής: "Θέλω να πω δυο λόγια..."

Ο πατέρας με επιστολή του ευχαριστεί τον αστυνομικ για την ευαισθησία του και το μεγάλο ενδιαφέρον του.

Την επιστολή δημοσιεύει το argolikeseidhseis.gr

Θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τον Αστυνομικό ΓΚΑΡΑ Νικόλαο που υπηρετεί στην Υπηρεσία ΠΡΟ.ΚΕ.Κ.Α. ΚΟΡΙΝΘΟΥ, ο οποίος την 5 Ιανουαρίου 201919 και περί ώρα 11:10 σε οδικό τροχαίο ατύχημα που στην είχα στην Ε.Ο. Ισθμού Επιδαύρου, διερχόμενος από το σημείο παρείχε τις πρώτες βοήθειες στο γιο μου (επ) KABASHI, (ον) Amarino ετών 12, ο οποίος μετά από σοκ που υπέστη συνεπεία του τροχαίου ατυχήματος έχασε τις αισθήσεις του και του γύρισε η γλώσσα κλείνοντας την αναπνευστική τον οδό με αποτέλεσμα το παιδί μου να μην οξυγονώνεται καθόλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θλίψη: Έφυγε από την ζωή γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος!

Ο Αστυνομικός με απόλυτη ψυχραιμία κατάφερε και άνοιξε το στόμα του τράβηξε τη γλώσσα του έξω σώζοντας του τη ζωή, και ησυχάζοντας ταυτόχρονα εμένα και τη σύζυγο μου που βρισκόμασταν σε πανικό.

Επιπλέον θέλω να αναφέρω πως ακολούθησε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου και έδειξε
το μέγιστο ενδιαφέρον για την υγεία του παιδιού μου.

Εκτιμώ και ευχαριστώ την κάθε κίνηση του.

Με εκτίμηση
Kastriot Kabashi

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share