Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θεσσαλονίκη: Σε ψυχιατρική κλινική η 17χρονη! Ο πατέρας της είχε συλληφθεί για ενδοοικογενειακή βία!

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες!

25 Ιανουαρίου 2019 12:05
Θεσσαλονίκη: Σε ψυχιατρική κλινική η 17χρονη! Ο πατέρας της είχε συλληφθεί για ενδοοικογενειακή βία!

Ανήλικη γέννησε μόνη της στο μπάνιο του σπιτιού όπου έμενε με τους γονείς της, το παιδί έχασε τη ζωή του καθώς έπεσε στο έδαφος κατά τη γέννα και εκείνη το τύλιξε με ένα ύφασμα για να το κρύψει από τους γονείς της.

Η υπόθεση αποκαλύφτηκε όταν η 17χρονη διακομίστηκε στο νοσοκομείο λόγω ακατάσχετης αιμορραγίας, ενώ η αστυνομία σχημάτισε σε βάρος της δικογραφία για παιδοκτονία και μετά τη δίωξη του εισαγγελέα παραπέμφθηκε η υπόθεση σε τακτικό ανακριτή.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη εβδομάδα σε διαμέρισμα της Θεσσαλονίκης όπου η 17χρονη ρομά μένει με τους γονείς της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρούλα Κορομηλά: Σε σχέση με πασίγνωστο Έλληνα τραγουδιστή!

Όπως είπε στους αστυνομικούς δεν ήξερε ότι είναι έγκυος παρά μόνον το αντιλήφθηκε στον 8ο μήνα της κύησής της. Κατάφερε να το κρύψει και από τους γονείς της, μέχρι την περασμένη εβδομάδα όταν ήρθε η ώρα να γεννήσει.

Έκοψε μόνη της με μαχαίρι τον ομφάλιο λώρο, όμως το νεογνό, της έπεσε από τα χέρια στο έδαφος, με συνέπεια να υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Όταν είπε στους γονείς της ότι γέννησε, έγινε έρευνα στο σπίτι όπου βρέθηκε το νεκρό βρέφος σε δωμάτιο όπου το είχε κρύψει μέσα σε σάκο.

Η 17χρονη βρίσκεται πλέον υπό παρακολούθησε σε ψυχιατρική κλινική. Η μικρή παλιότερα είχε πάει στο σχολείο με χαρακιές στο στήθος και το σχολείο είχαν καλέσει την αστυνομία με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο πατέρας για ενδοοικογενειακή βία χωρίς να γνωρίζει κανείς τι πραγματικά έγινε.

Δείτε τα βίντεο:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share