Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η 19χρονη που καθυστέρησε τις χημειοθεραπείες για να γεννήσει το γιο της! Δυστυχώς πέθαναν και οι δύο

Ιστορία σαν παραμύθι!

23 Ιανουαρίου 2019 13:34
Η 19χρονη που καθυστέρησε τις χημειοθεραπείες για να γεννήσει το γιο της! Δυστυχώς πέθαναν και οι δύο

Μια 19χρονη μητέρα πέθανε από λευχαιμία λίγους μήνες μετά τον θάνατο του νεογέννητου γιου της, επειδή καθυστέρησε τις θεραπείες για τον καρκίνο προκειμένου να τον γεννήσει.

Η Brianna Rawlings από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας πέρασε μόλις 12 ημέρες με τον νεογέννητο γιος της, Kyden, που πέθανε τελικά, έχοντας γεννηθεί στις μόλις 26 εβδομάδες τον Σεπτέμβριο, σύμφωνα με μια σελίδα GoFundMe, την οποία έστησε η οικογένεια.

Η 19χρονη διαγνώστηκε με λευχαιμία και αποφάσισε να καθυστερήσει τις εντατικές χημειοθεραπείες σε μια προσπάθεια να κυοφορήσει με ασφάλεια τον Kyden.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είδηση σοκ στην αγορά: Πέθανε στα 40 του ιδιοκτήτης πασίγνωστης εταιρείας!

«Χωρίς δισταγμό, η Rawlings επέλεξε να μειώσει στο μισό τις δικές της πιθανότητες επιβίωσης προκειμένου να δώσει στον γιο της μια ευκαιρία να παλέψει όσο περισσότερο καιρό μπορούσε.

Για 12 ολόκληρες ημέρες αυτό το πανέμορφο, μικρό θαύμα τίμησε την μαμά και τον μπαμπά του με την παρουσία του. [Δώδεκα] σύντομες αλλά μαγικές ημέρες, πριν να βγάλει τραγικά τα αγγελικά φτερά του και να αφήσει πίσω του συντετριμμένους τους γονείς του», έγραψαν συγγενείς και φίλοι της 19χρονης στην σελίδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έμαθε τα χαρμόσυνα νέα η Μαρία Μπεκατώρου: Πλέει σε πελάγη ευτυχίας!

Φωτογραφίες μετά τον τοκετό δείχνουν την 19χρονη να κρατάει στην αγκαλιά της το νεογέννητο γιο της και να χαμογελάει. Η ίδια είχε γιορτάσει τότε την γέννησή του μέσω Facebook, γράφοντας,

«Τίποτα δεν με κάνει πιο χαρούμενη από το να βλέπω τον γιο μου να μεγαλώνει και να γίνεται πιο δυνατός!».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θέμος Αναστασιάδης: H σύζυγος, τα τρία παιδιά και η μεγάλη απόφαση για την... οικογένειά του!

Στους μήνες που ακολούθησαν τον θάνατο του Kyden, η Brianna υποβλήθηκε σε «βαριά» χημειοθεραπεία, ραδιοθεραπεία αλλά και μεταμόσχευση κυττάρων. Ωστόσο καμία θεραπεία δεν κατάφερε να την κρατήσει ζωντανή. Στις 29 Δεκεμβρίου, η 19χρονη Brianna «πέθανε έχοντας γύρω του πολλές ραγισμένες καρδιές».

«Η όμορφη Brianna μας έφτασε στο τέλος του ταξιδιού της μαζί μας στη γη και έσμιξε τελικά με το μωρό της, τον Kyden». Νιώθουμε συντετριμμένοι αλλά ταυτόχρονα ήρεμοι γνωρίζοντας πως δεν πονάει πια και δεν νιώθει ανασφαλής και ερείπιο σχετικά με τι έπεται στη συνέχεια», έγραψε η οικογένειά της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σε πολύ προχωρημένο στάδιο! Είναι πολύ άγριο": Η άγνωστη ασθένεια που έχει "χτυπήσει" την Αννίτα Πάνια!

Η Brianna ήταν μόλις 17 εβδομάδων έγκυος όταν διαγνώστηκε με λευχαιμία, σύμφωνα με το The Epoch Times. Προσβλήθηκε από μόλυνση που θα μπορούσε να έχει περάσει στο μωρό, οπότε αναγκαστικά γέννησε μέσω καισαρικής τομής τρεις μήνες νωρίτερα. Παρόλο που η ίδια έδειχνε σε κάποιο σημείο σημάδια βελτίωσης, τελικά πέθανε λίγες ημέρες μετά τα 19α γενέθλιά της.

Λίγες ημέρες πριν γεννήσει, η Brianna είχε ορκιστεί, σύμφωνα με την αδερφή της, να συνεχίζει την μάχη της ενάντια στον καρκίνο για χάρη του μωρού της. «Πάλευα με τον την λευχαιμία ενώ μέσα μου μεγάλωνα έναν μικρό άνθρωπο. Θα συνεχίσω να παλεύω όχι μόνο για τον εαυτό μου αλλά και για το μωρό μου, που μου έδωσε την δύναμη και την ενέργεια που χρειάζομαι για να πολεμήσω όλο αυτό», είχε πει η 19χρονη, σύμφωνα με την αδερφή της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σε πολύ προχωρημένο στάδιο! Είναι πολύ άγριο": Η άγνωστη ασθένεια που έχει "χτυπήσει" την Αννίτα Πάνια!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share