Πέμπτη, 02 Απριλίου 2020

Πώς απαλλάχθηκε η Σίσσυ Χρηστίδου από τα 20 κιλά της εγκυμοσύνης; Μάθε τι είπε η ίδια!

16 Ιουνίου 2011
Πώς απαλλάχθηκε η Σίσσυ Χρηστίδου από τα 20 κιλά της εγκυμοσύνης; Μάθε τι είπε η ίδια!

Πιο σέξυ από ποτέ εμφανίστηκε την Τρίτη στα βραβεία του Mad η Σίσσυ Χρηστίδου. Η 31χρονη παρουσιάστρια αποκαλύπτει τα μυστικά της διατροφής της και δηλώνει ότι "δεν θα ζει με ένα μαρούλι για να μην την σχολιάζουν".

Στα 31 χρόνια της έχει καταφέρει να την αγαπούν είτε στα 92, είτε στα 62 κιλά. Αδυνάτισε γιατί έτσι ήθελε και όχι γιατί υποχρεώθηκε. Αυτός είναι ο τρόπος της.

Σχεδός τρία χρόνια μετά τη γέννηση του γιο της Φίλιππου-Ραφαήλ, η Σίσσυ έχει επιστρέψει στο βάρος που ήταν πριν την εγκυμοσύνη της. Τι λέει όμως, η ίδια για το ρόλο του άντρα της στο θέμα ψυχολογίας, όσον αφορά την εμφάνισή της; "Λοιπόν, ας καταλάβουν, επιτέλους, οι άντρες ότι είναι απόλυτα σημαντικό να στηρίζουν τις γυναίκες τους, γιατί έτσι θα νιώθουν ασφαλείς. Αν ο άντρας σου σε στηρίζει, όσα κιλά κι αν έχεις, ιδίως στις άχαρες φάσεις της εγκυμοσύνης και μετά, είσαι καλά", δήλωσε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της στο "People".

Η ίδια αποκάλυψε ακόμη γιατί αδυνάτισε: "Κατʼ αρχάς είχα αποφασίσει να τα χάσω από την πρώτη στιγμή που γέννησα, γιατί θέλω να ξανακάνω παιδί. Η μαμά μου, που επίσης είχε πάρει 30 κιλά στην εγκυμοσύνη της, μου είχε πει ότι, αν δείξω λίγη προσοχή, θα φύγουν μόνα τους. Βέβαια, υπάρχουν και οι πρακτικοί λόγοι. Όχι γιατί μου την είπαν τα αφεντικά μου, αλλά γιατί δεν είχα τι να φορέσω!", είπε και πρόσθεσε: "Γράφτηκαν διάφορα για τα κιλά μου, αλλά όχι από ανθρώπους που με πληρώνουν. Τα σχόλια που μου έκαναν γίνονταν δημόσια και καταλαβαίνω πολύ καλά τις γυναίκες που ζουν κάτι αντίστοιχο στο δικό τους κύκλο. Αλλά δεν στενοχωρήθηκα ποτέ πραγματικά για τα κιλά μου, δεν ένιωσα άσχημα. Και όσο είχα τα κιλά, αλλά και τώρα, ο κόσμος ήταν ζεστός μαζί μου. Οι γυναίκες που συναντούσα στο σούπερ μάρκετ μού έλεγαν τι τραβάνε με τα κιλά και τα σχόλια για το βάρος τους και ένιωθα άσχημα. Υπάρχει ρατσισμός στις γυναίκες με επιπλέον κιλά".

Η Σίσσυ Χρηστίδου, πάντως ζήτησε τη βοήθεια της διατροφολόγου-διαιτολόγου Μαρίας Ψωμά και επέστρεψε τελικά στο κανονικό της βάρος. Οι συμβουλές της διατροφολόγου ήταν να έχει ποικιλία στα γεύματα, να ξεκινά πάντα με πρωινό, να τρώει φρούτα και λαχανικά και να πίνει 8 ποτήρια νερό.

"Θα πρέπει να γίνονται γενικές και εξειδικευμένες εξετάσεις στην αρχή κάθε δίαιτας. Επιβάλλεται έλεγχος της θυροειδικής λειτουργίας και τα επίπεδα του σιδήρου. Σε περίπτωση διαταραχής του θυρεοειδούς χρειάζεται καθοδήγηση από τον ενδοκρινολόγο", ανέφερε η κα Ψωμά.

Πηγή: tlife.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share