Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020

Επίθεση σε ιστοσελίδα γνωστού ραδιοσταθμού!

Από άγνωστους μέχρι στιγμής δράστες...

19 Ιανουαρίου 2019 15:46
Επίθεση σε ιστοσελίδα γνωστού ραδιοσταθμού!

Ηλεκτρονική επίθεση από άγνωστους μέχρι στιγμής δράστες δέχθηκε νωρίτερα το πρωί η ιστοσελίδα του ραδιοσταθμού "Κόκκινο 105,5".

Στη θέση της ιστοσελίδας του ραδιοσταθμού αναρτήθηκε ένα κείμενο με απειλές και χαρακτηρισμούς, περί "προδοτών" που η ιστορία τους επιφυλάσσει "αιωνία μνήμη".

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξαφανίστηκε ο ηθοποιός Σωκράτης Αλαφούζος!

Σε ανακοίνωσή του ο σταθμός αναφέρει πως "η επίθεση συμπληρώνει το παζλ των απειλών που εκτοξεύονται κατά όσων πολιτικών και μη προσώπων υπερασπίζονται με επιχειρήματα την προοπτική επίλυσης της διαφοράς της Ελλάδας με την Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας" και προσθέτει.

"Η ευθύνη βαραίνει ξεκάθαρα όσους υποδαυλίζουν τη μισαλλοδοξία, όσους παρακινούν και υποκινούν σκοτεινές δυνάμεις να δράσουν ενάντια σε όσους υπερασπίζονται την φιλία των λαών στα Βαλκάνια, όσους δεν λαμβάνουν ξεκάθαρη θέση ενάντια στα κηρύγματα μίσους και τις απειλές κατά της ζωής συμπολιτών μας. Ο "105,5 Στο Κόκκινο" πιστός στη δημοσιογραφική δεοντολογία θα συνεχίσει χωρίς αμφιταλαντεύσεις να ενημερώνει την κοινωνία χωρίς να υπολογίζει απειλές και εκβιασμούς"."

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιος πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός έχει πεθάνει από το 2013 και το γνώριζαν ελάχιστοι!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share