Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

9χρονος μάζεψε πάνω από 5.000€ πουλώντας σπιτική λεμονάδα για να καλύψει τα ιατρικά έξοδα για τον βαριά άρρωστο αδερφό του

Πόσο συγκινητικό!

17 Ιανουαρίου 2019 16:18
9χρονος μάζεψε πάνω από 5.000€ πουλώντας σπιτική λεμονάδα για να καλύψει τα ιατρικά έξοδα για τον βαριά άρρωστο αδερφό του

Ένα 9χρονο αγόpι από τη Νότια Καρολίνα μάζεψε περισσότερα από 5.000€ πουλώντας σπιτική λεμονάδα για να καλύψει τα ιατρικά έξοδα του αδελφού του.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Andrew Emery ανέφερε πως ήθελε να βοηθήσει οικονομικά τους γονείς του, καθώς ο αδερφός του, ο Dylan, νοσηλευόταν στο νοσοκομείο εξαιτίας μιας σπάνιας νευρολογικής κατάστασης.

Το Σάββατο, το νεαρό αγόpι εγκατέστησε έναν πάγκο με λεμονάδα σε αντιπροσωπεία μεταχειρισμένων φορτηγών στη γενέτειρά του στο Greenwood και μάζεψε σχεδόν 5.000€ μέσα σε μόλις 2 ώρες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Ελλάδα-Τουρκία: Ο Τούρκος παίκτης που ερωτεύτηκε την Ελληνίδα αντίπαλό του! Πως είναι σήμερα, 13 χρόνια μετά;

Πουλούσε λεμονάδα και μπλουζάκια με το hastag #TeamDylan για να υποστηρίξει τον αδερφό του.

Τα λεφτά τα οποία συγκέντρωσε θα προστεθούν στα χρήματα τα οποία μαζεύτηκαν σε μια φιλανθρωπική συναυλία η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή και σε εκείνα τα οποία μαζεύτηκαν από μια σελίδα η οποία δημιουργήθηκε στο GoFundMe για τον αδερφό του.

“Με τα λεφτά που μάζεψα θα πληρώσω τα έξοδα του γιατρού και θα του αγοράσω και ένα αρκουδάκι,” δήλωσε ο Andrew στο The Index-Journal.

“Θέλω να βοηθήσω τον Dylan. Είναι ο αδελφός μου.”

Το μωρό είναι σήμερα σε νοσοκομείο στο Πίτσμπουργκ αφότου διαγνώστηκε με την ασθένεια του Krabbe – μια σπάνια και συχνά θανατηφόρα νευρολογική κατάσταση.

Ο Andrew είπε ότι πάντα ήθελε να αποκτήσει έναν αδερφό και ενθουσιάστηκε πολύ όταν ο πατέρας του Matt και η σύζυγός του Melissa του ανακοίνωσαν ότι περιμένουν παιδί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βαρύ πένθος στη Νέα Δημοκρατία!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share