ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ώρες αγωνίας για τον πιλότο του αεροσκάφους που κατέπεσε στο Μεσολόγγι!

Ώρες αγωνίας για τον πιλότο του αεροσκάφους που κατέπεσε στο Μεσολόγγι!
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Με εντατικό ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του πιλότου που κατέπεσε με διθέσιο αεροσκάφος στη θαλάσσια περιοχή του Μεσολογγίου.

Στο πιλοτήριο του διθέσιου αεροσκάφους καθόταν ο μηχανικός της Πολεμικής Αεροπορίας Π.Κ. ο οποίος είναι πατέρας δύο παιδιών.

Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της Πυροσβεστικής, αλλά και ένα ελικόπτερο Agusta-Bell της Πολεμικής Αεροπορίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζάκυνθος: Δύο άνθρωποι κατέληξαν έπειτα από πολυήμερη αναμονή για ΜΕΘ!

Η τελευταία επικοινωνία του πιλότου με το αεροδρόμιο της Ανδραβίδας ήταν στις 12:29. Από εκείνη τη στιγμή αγνοείται, ενώ ο συναγερμός σήμανε στις 13:20, όταν ήταν προγραμματισμένη η επιστροφή του. Στις 13:24 τέθηκαν οι αρχές σε φάση κινδύνου.

Από το Άργος και την Πάτρα ξεκίνησαν πλωτά του λιμενικού προκειμένου να κάνουν έρευνα στην περιοχή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ στην Λακωνία: Αυτοπυροβολήθηκε αστυνομικός – Τραυματίστηκε και ο γιος του

Από τον πρώτο συναγερμό κινητοποιήθηκε άμεσα η Μονάδα Υποβρυχίων Αποστολών (ΜΥΑ) και μετέβη στο σημείο, προκειμένου να παράσχει υπηρεσίες και συμβουλές στον διοικητή σκηνής και στη συνέχεια οι εκπαιδευμένοι βατραχάνθρωπο να πραγματοποιήσουν εξειδικευμένες έρευνες στο σημείο για τη συλλογή πειστηρίων και τον εντοπισμό του ατόμου.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου