Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

72χρονη παντρεύτηκε 19χρονο που γνώρισε κι ερωτεύτηκε στην κηδεία του γιου της!

Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά!

16 Ιανουαρίου 2019 16:48
72χρονη παντρεύτηκε 19χρονο που γνώρισε κι ερωτεύτηκε στην κηδεία του γιου της!

Στην χειρότερη στιγμή της ζωής της, την κηδεία του γιου της, η 74χρονη, σήμερα, Αμερικανίδα, Αλμέντα Έρελ γνώρισε τον 21χρονο Γκάρι Χάρντγουικ, ερωτεύτηκαν, παντρεύτηκαν και δηλώνουν περήφανοι γι’αυτό.

Δύο εβδομάδες από το πρώτο τους ραντεβού ο 19χρονος τότε Γκάρι γονάτισε και τη ζήτησε σε γάμο.

Έξι μέρες μετά παντρεύτηκαν και έκαναν σεξ για πρώτη φορά, εμπειρία που ο νεαρός περιγράφει ως «ανώτερη και από τα πιο τρελά του όνειρα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγικές στιγμές για τον Γιάννη Σπαλιάρα!

Ακόμα και τώρα όμως η Αλμέντα καυχιέται για το «τέλειο σεξ» και την τρυφερότητά τους. «Λέμε συνέχεια ωραία πράγματα ο ένας για τον άλλον και φιλιόμαστε» δηλώνει η γυναίκα από το Μέριβιλ του Τενεσί σε βίντεο στο Youtube και προσθέτει:

«Απολαμβάνουμε τη σχέση μας. Όταν γνωρίσεις τον τέλειο, τότε ξέρεις ότι δεν θες να χάσεις αυτό το συναίσθημα». Η Αλμέντα Έρελ, μητέρα τεσσάρων παιδιών ήταν παντρεμένη στο παρελθόν για 43 χρόνια με τον Ντόναλντ ο οποίος πέθανε το 2013 από επιπλοκές διαβήτη. Αυτό που τη συνέτριψε όμως ήταν όταν ο μεγαλύτερος γιος της, ο 45χρονος Ρόμπερτ, πέθανε έπειτα από κρίση επιληψίας.

Στην κηδεία του γνώρισε τον 17χρονο τότε Γκάρι, που της τράβηξε αμέσως την προσοχή με το «γλυκό του χαμόγελο». Ο Γκάρι είχε πάντα αδυναμία στις μεγαλύτερες γυναίκες, ενώ πριν από την Αλμέντα είχε σχέση με 77χρονη.


 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share