Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ηρωίδα οδηγός λεωφορείου: Σταμάτησε στη μέση του δρόμου για να σώσει αβοήθητο μωρό

Απίστευτο βίντεο!

11 Ιανουαρίου 2019 18:52
Ηρωίδα οδηγός λεωφορείου: Σταμάτησε στη μέση του δρόμου για να σώσει αβοήθητο μωρό

Η οδηγός ενός λεωφορείου στο Μιλγουόκι έκανε πολύ περισσότερα από το καθήκον της, όταν σταμάτησε το όχημα για να σώσει ένα μωρό.

Η Ιρένα Ίβιτς οδηγούσε σε μια διασταύρωση όταν είδε ένα ξυπόλητο μωρό, ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του Συστήματος Μεταφορών του Μιλγουόκι, Ματ Σλίκερ. Το μωρό, φορώντας ένα κόκκινο φορμάκι και πάνα, πλησίαζε σε μία διασταύρωση.

«Είμαι απλά ευγνώμων που ήμουν στο σωστό σημείο την σωστή στιγμή» δήλωσε η Ίβιτς σε μια τελετή που έγινε προς τιμή της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγικές ώρες για Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρή Μαραντίνη: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας!

Η Ίβιτς σταμάτησε το λεωφορείο και έτρεξε για να πιάσει το μωρό, όπως φαίνεται σε ένα βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το Σύστημα Μεταφορών. Πήρε το μωρό στο λεωφορείο, όπου οι επιβάτες συγκεντρώθηκαν με έκπληξη.

«Ω Θεέ μου. Ω Θεέμου, τρέμω» ακούγεται να λέει η Ίιτς στο βίντεο μόλις έκατσε στη θέση του οδηγού με το μωρό.

Μία επιβάτης του λεωφορείο έβγαλε το παλτό της και τύλιξε το μωρό, που κρύωνε. Οι θερμοκρασίες ήταν πολύ χαμηλές εκείνη την ημέρα, στις 22 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με την υπηρεσία Μεταφορών.
Η οδηγός πήρε το μωρό και περίμενε τις Αρχές για να το παραλάβουν

Η Ίβιτς συνέχισε να μιλά στο μωρό χαϊδεύοντας τα μαλλιά του και το μικρό σύντομα αποκοιμήθηκε στα χέρια της, όπως φαίνεται στο βίντεο.

Το μόλις 19 μηνών μωρό, ήταν κρύο και φοβισμένο αλλά καλά στην υγεία του, ανέφερε η αστυνομία.

Το παιδί φαίνεται πως χάθηκε όταν, σύμφωνα με τους αξιωματούχους, η μητέρα του έπαθε μια ψυχική κρίση. «Οι Αρχές τελικά έδωσαν το παιδί στον πατέρα του» σύμφωνα με τον Σλίκερ.

«Λατρεύω τα παιδιά. Ήμουν δασκάλα και έχω δικά μου παιδιά, γι’ αυτό είμαι τόσο χαρούμενη που ήμουν σε θέση να βοηθήσω αυτό το γλυκό, αθώο μωρό» είπε η Ίβιτς.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share