Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Θρίλερ» με την εξαφάνιση 8μηνου αγοριού

Ο πατέρας «σκηνοθέτησε» απαγωγή

10 Ιανουαρίου 2019 15:55
«Θρίλερ» με την εξαφάνιση 8μηνου αγοριού

Σε «θρίλερ» εξελίσσεται η υπόθεση του 8 μηνών Κινγκ Τζέι Νταβίλα, από το Σαν Αντόνιο των ΗΠΑ, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί εδώ και μέρες, ύστερα από την απαγωγή που «σκηνοθέτησε» ο 34χρονος πατέρας του.

Ολα ξεκίνησαν την περασμένη Παρασκευή, όταν ο πατέρας, Κρίστοφερ Νταβίλα, ειδοποίησε την αστυνομία λέγοντας ότι έχασε τον γιο του, όταν εκλάπη το αυτοκίνητό του έξω από μάρκετ της περιοχής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρίλερ στο Πόρτο Χέλι: Δίπλα από τον νεκρό αστυνομικό βρέθηκε νεκρή και η φίλη του!

O μικρός Κινγκ Τζει / Φωτογραφία: Αστυνομία Σαν Αντόνιο

Ο Νταβίλα υποστήριξε ότι είχε αφήσει τα κλειδιά πάνω στο αυτοκίνητο και τη μηχανή αναμμένη.

Υλικό από τις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας, ωστόσο, φανέρωσε στους αστυνομικούς ότι το παιδί δεν ήταν στο αυτοκίνητο εκείνη τη στιγμή, καθώς και ότι το όχημα «εκλάπη» από μια ξαδέρφη του Κρίστοφερ Νταβίλα.

Σε πλάνα που κατέγραψε αργότερα άλλη κάμερα φαίνεται μια γυναίκα, πιθανότατα η ξαδέρφη του Νταβίλα, να περπατά, μεταφέροντας ένα κάθισμα μωρού.

Ο αρχηγός της αστυνομίας του Σαν Αντόνιο Ουίλιαμ Μακμάνους είπε πως όταν ανέκριναν τον πατέρα, υπέπεσε σε πολλές αντιφάσεις, ενώ ερωτηθείς για το αν το μωρό βρίσκεται εν ζωή αρκέστηκε να τονίσει «πως το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι κάτι έχει πάει στραβά».

Την ίδια στιγμή, η αρραβωνιαστικιά του Νταβίλα, Τζασμίν Γκονζάλες, υποστήριξε, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, ότι δεν πιστεύει πως ο σύντροφός της είναι υπεύθυνος. «Η αστυνομία απλά θέλει να κατηγορήσει κάποιον. Αντί να αγωνιούν για το ποιον θα φυλακίσουν, θα έπρεπε να ανησυχούν για να εντοπίσουν τον γιο μου. Αυτό πρέπει να κάνουν» είπε η Γκονζάλες.

Ο πατέρας, Κρίστοφερ Νταβίλα / Φωτογραφία: Αστυνομία Σαν Αντόνιο

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο μικρός Κινγκ Τζέι φορούσε ένα μπλε φορμάκι όταν εξαφανίστηκε, ενώ έχει μια γρατζουνιά πάνω από το αριστερό του μάτι.

Οι αστυνομικοί ανέφεραν ότι θεωρούν πως το παιδί βρίσκεται σε κίνδυνο, λόγω του τρόπου που εξαφανίστηκε.

Ο πατέρας πάντως, που αρνείται την εμπλοκή του, συνελήφθη και σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Χρήστος Φερεντίνος κάνει σ@ξ: Η φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου!

«Ακομα κι αν δεν έχεις σχέση με το περιστατικό, αν αποκρύπτεις πληροφορίες, τότε έχεις πει ψέμματα στην αστυνομία και θα σε κατηγορήσουμε» δήλωσε σχετικά ο Μακμάνους.

Οι κάτοικοι της περιοχής οργανώνονται, φτιάχνοντας ομάδες αναζήτησης για το εξαφανισμένο μωρό, ενώ η τοπική εκκλησία καλεί σε προσευχή του πιστούς, προκειμένου να εντοπιστεί ο Κινγκ Τζέι.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share