Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021

H επίσημη απάντηση του εστιατορίου που έπεσε καυτό νερό στον 5χρονο!

Σοκαριστικές εικόνες!

10 Ιανουαρίου 2019 13:33
H επίσημη απάντηση του εστιατορίου που έπεσε καυτό νερό στον 5χρονο!

Τις σοκαριστικές στιγμές που βίωσε ο μικρός της γιος, όταν έπεσε πάνω του καυτό νερό σε εστιατόριο στο Παλαιό Φάληρο, περιέγραψε η μητέρα του, Νίκη.

"Είχαμε πάει μαζί με το σύζυγό μου και τον πεντάχρονο γιο μου στο μαγαζί «Ακάκιος» στο Παλαιό Φάληρο στις 14 Οκτωβρίου για να φάμε. Όταν φτάσαμε ο μικρός μαζί με τον μπαμπά του πήγαν στην τουαλέτα για να πλύνουν τα χέρια τους.

Όταν βγήκαν, προχωρούσε ο γιος μου μπροστά και ο σύζυγός μου ακολουθούσε όταν ξαφνικά βγήκε από την κουζίνα ένας σερβιτόρος κρατώντας στα χέρια του μια ξέχειλη κατσαρόλα με καυτό νερό χωρίς καπάκι. Αυτός προφανώς καιγόταν κι όπως περνούσε ο μικρός, του χύθηκε η μισή κατσαρόλα πάνω στο παιδί μου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άτιμη κρίση: Στο ξενοδοχείο των Kardashians Μενεγάκη - Παντζόπουλος! Οι διακοπές στη σουίτα των 28.000 ευρώ!

Το παιδί μου έπαθε εγκαύματα πρώτου και δευτέρου βαθμού μπροστά στο στήθος, στα δυο του χέρια, στα κάτω άκρα και στα πλευρά. Νοσηλευτήκαμε στο νοσοκομείο για 20 μέρες και οι πληγές έκλεισαν μετά από δυόμισι μήνες. Τους επόμενους μήνες θα χρειαστεί να κάνει και πλαστικές επεμβάσεις στα σημεία που είχε τρίτου βαθμού εγκαύματα.

Το εστιατόριο ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια τονίζοντας πως βρίσκεται δίπλα στην οικογένεια από την πρώτη στιγμή, μέχρι και τώρα ενώ έχει επικοινωνήσει με την ασφαλιστική της εταιρία.

Όσον αφορά το μέλλον του σερβιτόρου που προκάλεσε το ατύχημα δήλωσαν πως εργάζεται ακόμα στην επιχείρηση και ότι δεν θα ενεργήσουν εκδικητικά.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share