Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έκλεισε το αεροδρόμιο Χίθροου!

Απίστευτο!

8 Ιανουαρίου 2019 20:43
Έκλεισε το αεροδρόμιο Χίθροου!

Προσωρινό μπλόκο στις αναχωρήσεις αεροσκαφών προς κάθε κατεύθυνση αποφάσισε η διοίκηση του αεροδρομίου Χίθροου. Όπως ανακοίνωσε το μεγαλύτερο αεροδρόμιο του Λονδίνου, υπήρξαν αναφορές για εμφάνιση drone, με συνέπεια να σημάνει συναγερμός και να ειδοποιηθούν οι ειδικές μονάδες.

Η εκπρόσωπος του βρετανικού αεροδρομίου δήλωσε ότι η διοίκηση εργάζεται με την αστυνομία και τις ειδικές υπηρεσίες, προκειμένου να υπάρξει λύση το συντομότερο δυνατό και να μην επεκταθεί η ταλαιπωρία χιλιάδων ταξιδιωτών.

Το νέο αυτό περιστατικό καταγράφηκε λίγες μόλις εβδομάδες μετά το χάος που επικράτησε στο δεύτερο μεγαλύτερο αεροδρόμιο του Λονδίνου, το Γκάτγουικ, επίσης λόγω εμφάνισης drone στον διάδρομο προσγείωσης και απογείωσης.

Ενώ τα αεροσκάφη στο Χίθροου παραμένουν καθηλωμένα στο έδαφος, δεκάδες άλλες πτήσεις έχουν υποχρεωθεί να κάνουν κύκλους πάνω από το μεγάλο αεροδρόμιο του Λονδίνου, όπως φαίνεται και στο οπτικό από το Flightradar24.com...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σπαραγμός για την Άντζελα Ζήλεια... Πέθανε τα ξημερώματα ο... (video)


Η Μητροπολιτική Αστυνομία επιβεβαίωσε την επιχείρηση, αναφέροντας ότι έχει ξεκινήσει ήδη η έρευνα για τον εντοπισμό του drone και του χειριστή του.

Εκτός από τα αεροσκάφη που κάνουν κύκλους πάνω από το Χίθροου, πολλοί επιβάτες είναι εγκλωβισμένοι μέσα στα αεροπλάνα που ήταν έτοιμα για απογείωση. Χαρακτηριστικό είναι το tweet ενός εξ αυτών, ο οποίος... καταριέται την τύχη του, γράφοντας πως η απαγόρευση πτήσεων δόθηκε λίγα λεπτά πριν την αναχώρηση της δικής του πτήσης.


 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share