Κυριακή, 25 Αυγούστου 2019

Στα λευκά η Αττική: Νύχτα με χιόνια στα προάστια της Αθήνας! (photos)

Ο "Τηλέμαχος" χτυπάει και την Αττική!

7 Ιανουαρίου 2019 22:36
Στα λευκά η Αττική: Νύχτα με χιόνια στα προάστια της Αθήνας! (photos)

Στα λευκά ντύθηκαν ήδη πολλές περιοχές της Αττικής, κυρίως στα Βόρεια προάστια, καθώς η επέλαση του «Τηλέμαχου» βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Στα στενά και στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα έχει δημιουργηθεί ένα στρώμα χιονιού, ενώ η χιονόπτωση ολοένα και αυξάνεται, με την κορύφωσή της να προβλέπεται στη διάρκεια της νύχτας, μέχρι και το μεσημέρι της Τρίτης.

Το πέρασμα του «Τηλέμαχου» θα είναι σύντομο, ωστόσο τα χαρακτηριστικά του θα είναι πολύ έντονα και σε αρκετά χαμηλότερα υψόμετρα, σε σχέση με τη «Σοφία», την παγωμένη καταιγίδα που έπληξε τα προηγούμενα 24ωρα τη χώρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλο "σοκ" για την Ελένη Μενεγάκη: "Μα είναι δυνατόν;"

Διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην λεωφόρο Διονύσου από το ύψος του γηπέδου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Άγιο Πέτρο ενώ με αλυσίδες κινούνται τα οχήματα στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών - Θήβας .

Υπενθυμίζεται ότι παραμένει κλειστή από τις 7 το απόγευμα η περιφερειακή οδός Πεντέλης και η λεωφόρος Πάρνηθας.

Επίσης λόγω χιονόπτωσης απαγορεύτηκε η κυκλοφορία των φορτηγών άνω των 3,5 τόνων στην νέα εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας από τα διόδια Αφιδνών προς Λαμία καθώς και στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών- Θηβών από το 6ο χιλιόμετρο στην Μάνδρα στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θήβα.

Δείτε τις φωτογραφίες από διάφορους δρόμους στην Αττική:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στην Κέρκυρα: Πότε θα γίνει η κηδεία της 28χρονης Αγγελικής;

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share