Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Δύσκολες ώρες για τον Κώστα Λεφάκη!

Ραγίζουν καρδιές οι πρώτες δηλώσεις για τον θάνατο του πατέρα του!

5 Ιανουαρίου 2019 17:10
Δύσκολες ώρες για τον Κώστα Λεφάκη!

Σε μια εποχή που η αστρολογία έμοιαζε ακόμη ξένη για το ευρύ κοινό, ο Κώστας Λεφάκης κατάφερε να μυήσει κόσμο σε αυτήν, ενώ ξεχώρισε για το γλαφυρό και μυθιστορηματικό τρόπο γραφής του

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο People αποκαλύπτει πώς αντέδρασε η οικογένειά του με την επαγγελματική του επιλογή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία για Νίκο Ευαγγελάτο και Τατιάνα Στεφανίδου: Έχασαν ότι πολυτιμότερο έχουν!

«Ο πατέρας μου είχε πεθάνει το 1967 από μια δηλητηρίαση μέσα σε δύο μέρες. Έπαθε ειλεό και τότε τα νοσοκομεία δεν ήταν όπως είναι σήμερα. Ήταν και 67 χρόνων, είχε και ένα πρόβλημα στο έντερο. Ο θάνατος του πατέρα μου με απελευθέρωσε, μου άνοιξε δρόμους, διότι δεν έγινα ο προστάτης της μάνας μου, έγινα ο πατέρας της, την καθοδηγούσα.

Η μάνα μου ήταν μια απλή νησιώτισσα. Ο πατέρας μου ήταν μορφωμένος και κοσμοπολίτης. Είχαμε μια ειδική επικοινωνία.

Συν το γεγονός ότι όλο το σόι είχε και σχέσεις με εκδότες και συγγραφείς. Όλοι τους είχαν εντρυφήσει στα χαρτιά, στα μολύβια και στις εκδόσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απαγωγή επιχειρηματία στον Πειραιά: Οι δράστες του ζήτησαν ένα εκατ. ευρώ! - Τι είπε ο ίδιος στην κατάθεση του;

Πώς λέμε ότι τα παιδιά των εργατών είχαν σχέση με το τσιμέντο και τα πλακάκια; Εγώ είμαι μποέμ και επαναστάτης, δεν με ενδιέφερε πώς θα το πάρουν που ασχολήθηκα με την αστρολογία. Μεγάλωσα μόνος μου, πάντα ήμουν ανεξάρτητος και προχωρημένος, χωρίς να είμαι προκλητικός ή περιθωριακός.

Η επιτυχία μου έγκειται στο γεγονός ότι έκανα πλούσια λογοτεχνική περιγραφή στα δώδεκα ζώδια, που μέχρι τότε ήταν μονοπώλιο της χαρτομαντείας και της καφεμαντείας. Τότε έλεγαν τους αστρολόγους μέντιουμ, δεν ήξεραν τίποτα από αστρολογία. Ήταν οι κυράτσες που είχαν μια διαισθαντικότητα και έλεγαν τον καφέ και τα χαρτιά. Εγώ το ανέβασα ταξικά», εξηγεί.

Πηγή: youweekly.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share