Σάββατο, 08 Μαΐου 2021

Ώρες αγωνίας για 8 άτομα που εγκλωβίστηκαν σε ρόδα λούνα παρκ στη Γαλλία!

Κινητοποιήθηκε ελικόπτερο για τη διάσωσή τους...

1 Ιανουαρίου 2019 18:16
Ώρες αγωνίας για 8 άτομα που εγκλωβίστηκαν σε ρόδα λούνα παρκ στη Γαλλία!

Στην κορυφή της ρόδας λούνα παρκ στο κέντρο της Ρεν, στη Γαλλία εγκλωβίστηκαν οκτώ άτομα λίγες ώρες πριν την Πρωτοχρονιά.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής. Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες, δεν κατάφεραν να τους απεγκλωβίσουν, καθώς η 30 μέτρων σκάλα που διέθεταν ήταν πολύ μικρή για να φτάσει στο ύψος που βρίσκονταν τα οκτώ άτομα.

Στην επιχείρηση συνέδραμε και ένα ελικόπτερο, που κατάφερε να βγάλει το πρώτο άτομο από τη ρόδα λίγο πριν τα μεσάνυχτα. Η επιχείρηση διάσωσης συνεχίστηκε, καθώς χρειάστηκαν πολλές ώρες για να απομακρυνθούν όλοι οι εγκλωβισμένοι, μετά και από ένα σύστημα με σχοινιά που δημιούργησαν οι διασώστες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το Τατουάζ: Στον "αέρα" η σειρά! Τι συνέβη;

Μια γυναίκα περιέγραψε τη στιγμή που κόλλησε, λέγοντας: «Είδαμε σπινθήρες, ακούσαμε ένα μεγάλο μεταλλικό θόρυβο και φοβηθήκαμε για το χειρότερο». Ο ιδιοκτήτης του λούνα παρκ υποστήριξε ότι το περιστατικό οφείλεται σε τεχνικό πρόβλημα που δεν είχε συμβεί στο παρελθόν. «Ευτυχώς, δεν υπήρξε κίνδυνος για τους πελάτες. Το μόνο πρόβλημα ήταν πώς θα τους κατεβάσουμε», ανέφερε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λαμία: 22χρονη νόμιζε ότι έπιασε δουλειά σαν σερβιτόρα... αλλά το αφεντικό της είχε άλλα στο μυαλό του!


 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share