Τετάρτη, 04 Αυγούστου 2021

Βίντεο σοκ: ΙΧ χτυπάει αγοράκι και το τινάζει στα 12 μέτρα!

Κι όμως σώθηκε!

28 Δεκεμβρίου 2018 12:05
Βίντεο σοκ: ΙΧ χτυπάει αγοράκι και το τινάζει στα 12 μέτρα!

Την τρομακτική στιγμή που διερχόμενο αυτοκίνητο τινάζει στον αέρα ένα αγοράκι κατέγραψε κάμερα ασφαλείας στην Ουαλία.

Στις ανατριχιαστικές εικόνες διακρίνεται το παιδί να πετάγεται ξαφνικά ανάμεσα από δύο σταθμευμένα ΙΧ σε δρόμο του Σουόνσι, αφήνοντας ελάχιστα περιθώρια αντίδρασης στον οδηγό διερχόμενου αυτοκινήτου. Η πρόσκρουση είναι τόσο δυνατή, που το αγοράκι τινάζεται στον αέρα, στροβιλίζεται και προσγειώνεται 12 μέτρα μακριά στην άσφαλτο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δέος: Η στιγμή που ανοίγουν τον τάφο του Ιησού Χριστού! Βραχυκύκλωσαν τα μηχανήματα!


Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο, το παιδί τη γλίτωσε, αν και υπέστη κατάγματα στο χέρι και την κλείδα.

Τις εικόνες έδωσε στη δημοσιότητα η οικογένεια του θύματος για να επιστήσει την προσοχή των γονέων και των παιδιών τους.

Όσο για τον οδηγό; Ομολόγησε στο τοπικό δικαστήριο την ενοχή του επειδή δεν ανέφερε το παρ’ ολίγον μοιραίο συμβάν στις Αρχές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγικές ώρες για την Σίσσυ Χρηστίδου: Αποκαλύπτει τον χωρισμό της από τον Θοδωρή Μαραντίνη!


Ο δικαστής παραδέχθηκε ότι τα περιθώρια αντίδρασης του οδηγού ήταν ελάχιστα. Αλλά όπως είπε στον 29χρονο: «Σταμάτησες μετά τη σύγκρουση και πήγες να δεις το παιδί. Εκείνη την ώρα ήταν διπλα του ένας ενήλικας, που νόμισες ότι ήταν γνωστός του. Μετά σηκώθηκες κι έφυγες. Θα πρέει να γνώριζες ότι μετά από τέτοια σύγκρουση το παιδί θα πρέπει να είχε τραυματιστεί».

Τελικά του επέβαλε ποινή 160 ωρών κοινωφελούς εργασίας, ενώ του καταλογίστηκαν 12 βαθμοί ποινής στο point system. Η οικογένεια του παιδιού έχει προσφύγει σε αστικό δικαστήριο κατά του οδηγού διεκδικώντας αποζημίωση.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share