Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τελεσίδικη απόφαση δικαστηρίου: H Γιαπωνέζα Σεκάι Μόρι είναι κόρη του Ναΐμ Σουλεϊμάνογλου

Δικαστήριο στην Κωνσταντινούπολη

27 Δεκεμβρίου 2018 14:10
Τελεσίδικη απόφαση δικαστηρίου: H Γιαπωνέζα Σεκάι Μόρι είναι κόρη του Ναΐμ Σουλεϊμάνογλου

Δικαστήριο στην Κωνσταντινούπολη αποφάσισε – τελεσίδικα – πως η Γιαπωνέζα Σεκάι Μόρι είναι κόρη του Ναΐμ Σουλεϊμάνογλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το Νοέμβριο του 2017 λόγω κίρρωσης του ήππατος.

Τον Ιανουάριο του 2018 η συγκεκριμένη γυναίκα υποστήριξε πως είναι κόρη του Τούρκου «Ηρακλή τσέπης». Είναι χαρακτηριστικό πως δικαστής στην Κωνσταντινούπολη ζήτησε τον περασμένο Ιούλιο να ξεθάψουν την σορό του Ναΐμ Σουλεϊμάνογλου προκειμένου να πάρουν δείγμα DNA και να γίνει τεστ πατρότητας. Κάτι που τελικά έγινε και με βάση τους ιατρούς αυτό είναι θετικό, στοιχείο που δόθηκε στο δικαστήριο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πολυτάραχη ζωή της Αλόμα: Ο βιασμός του 9χρονου Χαράλαμπου που έγινε γυναίκα και πέθανε άνδρας!

Άλλες δυο κόρες του Σουλεϊμάνογλου (Εσίν και Σεζίν) είχαν αντικρούσει τα όσα υποστήριζε η Σεκάι Μόρι και είχαν παρουσιαστεί αντίθετες με την εκταφή αλλά το δικαστήριο είχε άλλη άποψη. Οι συγκεκριμένες κόρες του Σουλεϊμάνογλου δεν έχουν, πλέον, δικαίωμα προσφυγής και αυτό σημαίνει ότι η Γιαπωνέζα θα κληρονομήσει μερίδιο από την περιουσία του πρώην θρύλου της άρσης βαρών.

Η σχετική ιστορία ξεκίνησε στους Ολυμπιακούς της Σεούλ, όταν ο Σουλεϊμάνογλου γνώρισε την Κιόκο Μόρι, που ήταν δημοσιογράφος και 10 χρόνια μεγαλύτερή του. Η συγκεκριμένη γυναίκα έζησε μαζί του στην Τουρκία και το 1991 γέννησε την κόρη τους, η οποία δεν μπόρεσε να έρθει σε επαφή με τον πατέρα της. Ο Σουλεϊμάνογλου απέκτησε τέσσερα παιδιά από τρεις γυναίκες αν και δεν παντρεύτηκε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μενεγάκη - Λάτσιος: Η θλιβερή επέτειος και η μεγάλη απώλεια που την σημάδεψε!

Να θυμίσουμε ότι στην κηδεία του Ναΐμ Σουλεϊμάνογλου είχε συγκλονίσει ο Βαλέριος Λεωνίδης. Οι δυο τους είχαν δώσει τρομερές μάχες, όταν ήταν εν ενεργεία αθλητές.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share