Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Νέος «εφιάλτης» για το μοντέλο με την κοκαΐνη: Οδηγείται σε μία από τις πιο σκληρές φυλακές του Χονγκ Κονγκ!

Η μεγάλη αλλαγή που θα συμβεί στα γενέθλια της!

26 Δεκεμβρίου 2018 13:03
Νέος «εφιάλτης» για το μοντέλο με την κοκαΐνη: Οδηγείται σε μία από τις πιο σκληρές φυλακές του Χονγκ Κονγκ!

Δεν έχει τέλος ο «εφιάλτης» που ζει το μοντέλο από τη Μυτιλήνη, που τον Νοέμβριο του 2017 είχε συλληφθεί με κοκαΐνη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ. Η Ειρήνη σε λίγες μέρες από τώρα θα μεταφερθεί σε μια από τις σκληρότερες φυλακές της χώρας.

Εδώ και 14 μήνες βρίσκεται πίσω από τα παγωμένα κάγκελα των φυλακών του Χονγκ Κονγκ. Στις 22 Ιανουαρίου, ανήμερα των γενεθλίων της, η Ειρήνη που γίνεται 21 ετών, θα μεταφερθεί από τις φυλακές ανηλίκων ή μετεφήβων σε άλλες φυλακές. “Πολύ πιο δύσκολες μπορώ να πω. Είναι τα δεύτερα Χριστούγεννα που κάνει στο Χονγκ Κονγκ” είχε δηλώσει ο δικηγόρος της, Σάκης Κεχαγιόγλου, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βικτώρια Καρύδα: Η πρώτη έξοδος στην Ελλάδα μετά την δολοφονία του Γιάννη Μάκρη!

Τα πράγματα δυσκολεύουν. Πριν από δύο 24ωρα επικοινώνησε με τον δικηγόρο της. Φοβάται και η αγωνία της μεγαλώνει, όσο πλησιάζει η 7η Μαρτίου. Η ημέρα της δίκης που θα κρίνει το μέλλον της. Στις 7 Μαρτίου θα γίνει η δίκη και θα κρατήσει 7 ημέρες, ενώπιον 7 ενόρκων, οι οποίοι θα κρίνουν αν η Ειρήνη είναι αθώα ή όχι. “Είναι πολύ δύσκολη υπόθεση”. εξηγεί ο Σάκης Κεχαγιόγλου και προσθέτει: “Ελπίζω τον Μάρτιο να έχουμε καλά νέα. Είμαι πεπεισμένος για την αθωότητά της”.

Το χρονικό της υπόθεσης

Ήταν 22 Νοεμβρίου του 2017.Ενας τυπικός έλεγχος στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κκονγκ γίνεται η αρχή του Γολγοθά για την Ειρήνη. Συλλαμβάνεται. Στο σακίδιο υπήρχε ποσότητα κοκαΐνης 2,6 κιλών αξίας 300.000 ευρώ. Οι αστυνομικοί της περνούν χειροπέδες και οδηγείται στις φυλακές. Αντιμετωπίζει μέχρι και ισόβια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τζούλια Αλεξανδράτου: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που τη τσάκισε! Δίνει μάχη για την ζωή της;

«Με εκμεταλλεύτηκαν, δε γνώριζα για τα ναρκωτικά». Αυτό δηλώνει από την πρώτη μέρα και ελπίζει πως οι δικαστικές αρχές θα πειστούν .Η νομοθεσία στο Χονγκ Κονγκ είναι εξαιρετικά αυστηρή σε τέτοιες υποθέσεις. Η ίδια έχει κατονομάσει στις αρχές τους ανθρώπους που την μετέτρεψαν σε «βαποράκι».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share