Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πανικός στις Βρυξέλλες: Πυροβολισμοί με καλάσνικοφ σε εστιατόριο!

Συναγερμός!

24 Δεκεμβρίου 2018 13:45
Πανικός στις Βρυξέλλες: Πυροβολισμοί με καλάσνικοφ σε εστιατόριο!

Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία των Βρυξελλών, μετά από πληροφορίες για ένοπλο που άνοιξε πυρ με καλάσνικοφ μέσα σε εστιατόριο της βελγικής πρωτεύουσας, προτού διαφύγει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρομερό παρασκήνιο για το διαζύγιο Κοσιώνη - Μπακογιάννη: Το τρίτο πρόσωπο και η μισή εβδομάδα στο Καρπενήσι!

To περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 09:50 τοπική ώρα στο ρεστοράν La Parisienne στη λεωφόρο Λουίζ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν υπάρχουν τραυματίες, αφού το εστιατόριο ήταν την ώρα εκείνη κλειστό. Αυτόπτης μάρτυς έκανε λόγο για ένα δράστη, ενώ άλλος είπε στο Reuters ότι ο άνδρας είχε ένα καλάσνικοφ κι ότι έριξε τρεις σφαίρες στη βιτρίνα του εστιατορίου, που είναι από τα ακριβότερα στην περιοχή. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του ενόπλου, καθώς και την εξακρίβωση των κινήτρων του το συντομότερο δυνατό, όπως είπε η εκπρόσωπος της εισαγγελίας, Ine Van Wymersch. Βελτικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι σύμφωνα με πηγές από τις διωκτικές Αρχές δεν υπάχουν ενδείξεις τρομοκρατικής ενέργειας.


 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share