Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019

Αυτή είναι η καλύτερη συνταγή μου για την παρέα!

Μάθε πώς!

10 Ιανουαρίου 2019 14:04
Αυτή είναι η καλύτερη συνταγή μου για την παρέα!

Φίλοι μου, τα γενέθλιά μου είναι πολύ κοντά και μπορεί να έρχονται μετά τα εορταστικά οικογενειακά τραπέζια και τις σερί βόλτες στα clubs, αλλά δεν το βάζω κάτω. Κάθε χρόνο, άλλωστε, είναι παράδοση να μαζεύονται στο σπίτι όλοι οι κολλητοί και να το γλεντάμε! Κι εδώ είναι το μεγάλο μου μείον - γιατί κάθε χρόνο τέτοια μέρα σερβίρω στο τραπέζι μία μεγάλη πιατέλα πατατάκια, ξηροκάρπια κλπ, στην οποία όλοι ορμάμε με μανία...

Φέτος όμως θέλω να αλλάξω συνήθειες! Να τολμήσω κάτι διαφορετικό, να κάνω τη δική μου επανάσταση στην κουζίνα αφού είδα τα βίντεο των φανταστικών Eaters, μια παρέα που σου φτιάχνει το τραπέζι... και το κέφι. Το ένστικτό μου δεν με προδίδει, αφού οι Eaters έχουν να προτείνουν μια εκπληκτική ιδέα: Τέλεια spaghetti burgers, κάτι που φυσικά και δεν έχω τολμήσει να φτιάξω ποτέ! Τη συνταγή τη βρήκα στο YouTube καθώς οι Eaters βοήθησαν μία αντίστοιχη με την περίπτωσή μου κοπέλα και της έδειξαν πως να κάνει spaghetti burgers με πολύ fun και δημιουργικότητα.

Η ιδέα της προετοιμασίας με ιντριγκάρει, ενώ βλέπω πως το σούπερ αυτό πιάτο το ταιριάζουν με μία παγωμένη Alfa Weiss που άλλωστε είναι και η αγαπημένη μπύρα της δικής μου παρέας!

Επιτέλους, η μεγάλη ώρα φτάνει και η κουζίνα μου αποκτά απίστευτη θετική ενέργεια! Μαζί με τους Eaters είμαστε σε φοβερό mood και προχωράμε με κέφι στη δημιουργία της μοντέρνας σπεσιαλιτέ! Ξεκινάμε βράζοντας όλοι μαζί τα μακαρόνια, ψήνουμε τα μπιφτέκια και ετοιμάζουμε απίθανη κόκκινη σάλτσα κι επειδή αναζητάμε την πιο “πλούσια” συνταγή που θα ενθουσιάσει όλους, βάζουμε τη φαντασία μας να δουλέψει, προσθέτουμε αβγά αλλά και ελαφρά τσιγαρισμένο μπέικον και πάμε για την απόλυτη γαστρονομική απόλαυση!

Παράλληλα έχω μάτια και αφτιά ανοιχτά όσο ο Sommelier δείχνει το ritual σερβιρίσματος της Alfa Weiss εξηγώντας παράλληλα γιατί θα αναδείξει το πιάτο μας. Ο Food Stylist επίσης, δίνει συμβουλές για την παρουσίαση του πιάτου. Φέτος στα γενέθλιά μου θέλω να είναι όλα υ-πέ-ρο-χα!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share