Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ανατριχίλα: 23χρονος διέρρηξε γραφείο τελετών και έκανε sεx με πτώμα!

Φρίκη!

20 Δεκεμβρίου 2018 14:36
Ανατριχίλα: 23χρονος διέρρηξε γραφείο τελετών και έκανε sεx με πτώμα!

Ο 23χρονος Κασίμ Κουράμ από το Μπέρμιγχαμ, ομολόγησε ότι διέρρηξε οίκο τελετών και προχώρησε σε σεξουαλική πράξη με πτώμα.

Ο Κουράμ καταδικάστηκε σε ψυχιατρική παρακολούθηση μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου, με τον δικαστή να σημειώνει ότι θα εκτίσει και “στοιχειώδη” ποινή φυλάκισης.

Ο 23χρονος στην ομολογία του ανέφερε πως διέρρηξε τον οίκο τελετών, προκειμένου να προχωρήσει σε κλοπές, πριν προβεί στην αποτρόπαια πράξη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Aegean τρελάθηκε: Ταξίδια σ' όλη την Ελλάδα με 30% έκπτωση! Λήγει σε λίγες ώρες!

«Πρόκειται για μια ασυνήθιστη υπόθεση και είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς μια πιο αποτρόπαιη ασέλγεια εις βάρος ενός αγαπημένου του προσώπου. Βάσει των ενοχοποιητικών στοιχείων που συνέλεξε η αστυνομία ο κατηγορούμενος ομολόγησε την ενοχή του και τώρα θα αντιμετωπίσει τις συνέπειες», δήλωσε εκπρόσωπος της εισαγγελίας, ενώ το γραφείο τελετών σχολίασε: «Η βασική ανησυχία μας είναι για τις οικογένειες που εξυπηρετούμε, αλλά και για την ανησυχία που έχει προκληθεί στους συναδέλφους μας καθώς έχουν επηρεαστεί βαθιά από αυτό το απίστευτα ενοχλητικό και άνευ προηγουμένου γεγονός».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share