Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τραγική ειρωνεία: Την ώρα που μιλούσε για το παιδί της στην Τατιάνα Στεφανίδου εκείνο άφηνε την τελευταία του πνοή!

Ασύλληπτο!

19 Δεκεμβρίου 2018 12:33
Τραγική ειρωνεία: Την ώρα που μιλούσε για το παιδί της στην Τατιάνα Στεφανίδου εκείνο άφηνε την τελευταία του πνοή!

Τραγική κατάληξη με το 6χρονο αγοράκι που δέθηκε με λουρί στο Φάληρο, καθώς πριν από λίγο λεπτά άφησε την τελευταία του πνοή!

Το πιο τραγικό της όλης υπόθεσης ωστόσο είναι πως την ώρα που το παιδάκι πέθαινε η μάνα του έκλαιγε στην Τατιάνα Στεφανίδου σε live μετάδοση και παρακαλούσε για βοήθεια!

Η ίδια μίλησε στην εκπομπή Μαζί σου. Όπως περιέγραψε εκείνη πήγε στο δωματιάκι που έχουν με τα ξύλα και άφησε για δέκα λεπτά τον Χάρη να παίζει.

Το παιδί συνήθιζε να παίζει με το λουρί του σκύλου. Η ίδια όμως δεν γνωρίζει πως συνέβη το κακό. Όπως περιέγραψε είναι μια αρκετά φτωχή οικογένεια και η ίδια έχει προβλήματα υγείας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εκτελέστηκε ο πατέρας που είχε σκοτώσει τις δύο ανήλικες κόρες του! Αυτό που είπε πριν την εκτέλεση στην σύζυγό του "πάγωσε" τους πάντες!

Όταν γύρισε στο παιδί, το βρήκε κρεμασμένο και να μην αναπνέει. Το τοποθέτησε στο κρεβάτι και προσπάθησε να το επαναφέρει με το φιλί της ζωής.

Η ίδια είπε πως το παιδί ήταν αρκετά χαρούμενο, διότι μπορεί να μην έχουν λεφτά ωστόσο η μεγάλη του αδερφή που μένει στην Γερμανία είχε στείλει λεφτά και του είχαν αγοράσει παιχνίδι το οποίο του είπαν ότι είναι από τον Άγιο Βασίλη.

Άσχημο παιχνίδι της μοίρας! Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share