Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Στη φυλακή μεγιστάνας για το θάνατο της ερωμένης του μετά από σαδομαζοχιστικό sεx

«Ήταν νεκρή σαν ντόνατ»

18 Δεκεμβρίου 2018 18:22
Στη φυλακή μεγιστάνας για το θάνατο της ερωμένης του μετά από σαδομαζοχιστικό sεx

Σε φυλάκιση τριώτν ετών και οκτώ μηνών καταδικάστηκε ένας 40χρονος Βρετανός πολυεκατομμυριούχος που άφησε την ερωμένη του να πεθάνει από αιμορραγία κατά τη διάρκεια σαδομαζοχιστικού σεξ.

Ο Τζον Μπρόντχαρστ, που ομολόγησε την ενοχή του ενώπιον του δικαστηρίου, απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες ανθρωποκτονίας.

Η 26χρονη Νάταλι Κόνελι έφερε περισσότερους από 40 διαφορετικούς τραυματισμούς, σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην δίκη. Το περιστατικό συνέβη τον Δεκέμβριο του 2016. Τότε ο Μπρόντχαρστ καλώντας ασθενοφόρο είχε πει στο τηλεφωνικό κέντρο πως η σύντροφός του ήταν «νεκρή σαν ντόνατ». Το δικαστήριο τον καταδίκασε επειδή «έδειξε κατάφωρη αδιαφορία απέναντι σε μια πολύ μεθυσμένη και τραυματισμένη γυναίκα».

Ο 40χρονος υποστήριξε πως η κοπέλα, η οποία ήταν μητέρα ενός παιδιού, τραυματίστηκε στην διάρκεια μια συναινετικής σεξουαλικής πράξης, και πως αμφότεροι είχαν καταναλώσει άφθονο αλκοόλ και ναρκωτικά. Η Νάταλι είχε πει σε άλλους πως στην ίδια και τον Μπρόντχαρστ άρεσε το μαζοχιστικό σεξ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ: Τραυματίστηκε σοβαρά πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια!

Ο Μπρόντχαρστ, του οποίου η περιουσία ανέρχεται στα 15 εκατομμύρια λίρες, ομολόγησε στις κατηγορίες για ανθρωποκτονία εξ' αμελείας επειδή άφησε την 26χρονη χωρίς επιτήρηση και δεν επικοινώνησε έγκαιρα με το νοσοκομείο παρόλο που «ο κίνδυνος να πεθάνει λόγω της κατάστασής της ήταν προφανής». Ο εισαγγελέας είπε πως ο 40χρονος «το έχασε εντελώς» λόγω της κατανάλωσης αλκοόλ και ναρκωτικών, πριν αφήσει τελικά την Νάταλι να πεθάνει από αιμορραγία.

«Ήσουν σε θέση να πάρεις αποφάσεις και να κάνεις επιλογές. Ήταν εντελώς ανεύθυνο εκ μέρους σου. Άφησες μια ευάλωτη γυναίκα να αιμορραγεί», είπε χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στην Πάτρα: Αποφυλακίζεται η 36χρονη που σκότωσε το μωρό της!

Ο συνήγορος υπεράσπισης του 40χρονου είπε πως ο Μπρόντχαρστ ήξερε ότι αιμορραγεί η ερωμένη του αλλά δεν θεώρησε πως θα πάθαινε κακό. «Νιώθει μετανιωμένος για ό,τι έγινε. Είναι μια υπόθεση παραμέλησης και απώλειας- έχασε ένα αγαπημένο του πρόσωπο», είπε για τον πελάτη του.

Η οικογένεια της 26χρονη θεωρεί πως θα ήταν ακόμη ζωντανή αν ο άντρας είχε καλέσει εγκαίρως τις πρώτες βοήθειες.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share