Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Είδηση σοκ: Αυτοκτόνησε 33χρονη ηθοποιός!

Ασύλληπτη τραγωδία για την πανέμορφη ηθοποιό!

17 Δεκεμβρίου 2018 14:24
Είδηση σοκ: Αυτοκτόνησε 33χρονη ηθοποιός!

Όταν η ηθοποιός Κάντι Στιούαρτ 33 χρονών, έμαθε ότι η μητέρα της έχει καρκίνο του μαστού, έπεσε σε κατάθλιψη.

Μάταια οι φίλοι και οι άλλοι συγγενείς την ωθούσαν να την πολεμήσει όπως ωθούσαν και τη μητέρα της να πολεμήσει τον καρκίνο. Όταν ύστερα από καιρό η μητέρα της έχασε τη μάχη, η Κάντι δεν άντεξε και πήρε μια μεγάλη ποσότητα υπνωτικών και βαρβιτουρικών μαζί με αλκοόλ. Πέθανε. Κανείς δεν την πρόλαβε να τη σώσει!

Μάλιστα πριν προβεί στο απονενοημένο διάβημα η Κάντι άφησε ένα σημείωμα στους στενούς της φίλους και τους ζητούσε να προσέχουν και να φροντίσουν το σκυλί της την Μπέλα, ένα πομεράνιαν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ειρήνη Λαγούδη: Ανατρέπονται τα πάντα! Ο σπασμένος καθρέφτης και το μπιτόνι! (video)

Μια φίλη της η οποία της τηλεφωνούσε συνέχεια είδε ότι τις τελευταίες ημέρες η Κάντι δεν απαντούσε ούτε στο σταθερό ούτε στο κινητό αλλά ούτε και στα μηνύματα που της έστελνε στο facebook. Τότε αποφάσισε να ενημερώσει την αστυνομία, η οποία πήγε στο σπίτι της και βρήκε την γυναίκα νεκρή. Η Μπέλα το πιστό σκυλί της στεκόνταν άγρυπνος φρουρός στο πλάι της.

Η Κάντι μεγάλωσε μόνο με την μητέρα της και δέθηκε πολύ μαζί της. Ο θάνατος της 50χρονης γυναίκας ήταν μαχαιριά στην καρδιά για την ήδη κλονισμένη ψυχολογία της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώην του Νίκου Ευαγγελάτου πιο λαμπερή από ποτέ στο "πλευρό" άλλου δημοσιογράφου!

Στο facebook είχε γράψει: «Η μητέρα μου που με μεγάλωσε και με φρόντισε μόνη της ήταν όλη μου η ζωή».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share