Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020

Απίστευτο: Ένα άγαλμα την έσωσε από τον άντρα που την κακοποιούσε!

Αδιανόητη ιστορία!

16 Δεκεμβρίου 2018 16:23
Απίστευτο: Ένα άγαλμα την έσωσε από τον άντρα που την κακοποιούσε!

Απίστευτη είναι η περιπέτεια που έζησε μία 45χρονη γυναίκα από την Βουλγαρία στα χέρια ενός 32χρονου ομοεθνή της που γνώρισε μέσω Facebook.

H 45χρονη που ζούσε στην Αθήνα χρόνια με την κόρη της, πείστηκε να πάει στην Βουλγαρία και να συναντήσει τον μυστηριώδη άντρα που την είχε συναρπάσει… Εκείνος την έπεισε στη συνέχεια να φύγει μαζί του και να ζήσουν στην Γερμανία.

Σε αυτό το σημείο η κόρη της 45χρονης χάνει τα ίχνη της για 25 ημέρες… Χωρίς να γνωρίζει σε ποια πόλη ήταν η γυναίκα και ενώ βρισκόταν στο Κίελο, ο 32χρονος ομοεθνής της, την μετέφερε σε ένα διαμέρισμα, την κλείδωσε και εκεί την κακοποιούσε καθημερινά επί έναν μήνα.

Κάποια στιγμή, η 45χρονη κατάφερε να πείσει τον δεσμώτη της καθώς του είχαν τελειώσει τα χρήματα, να την αφήσει να μιλήσει με την κόρη της για να τους στείλει λεφτά. Του είπε όμως ότι γνώριζε μόνο ελληνικά και θα της μιλούσε στα ελληνικά για να συνεννοηθούν, εκμεταλλευόμενη έξυπνα το γεγονός ότι δράστης δεν γνώριζε την γλώσσα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ιωάννα Μπέλλα: Οι τραγικές ώρες και το δημόσιο παράπονο στον Αρναούτογλου! (video)

Αφού ενημέρωσε την κόρη της λοιπόν για το τι συνέβαινε, εκείνη έσπευσε και το κατήγγειλε αυτό στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η οποία με την σειρά ενημέρωσε την Interpol και τις γερμανικές Αρχές και συμβούλεψε την κόρη να περιμένει να την ξαναπάρει τηλέφωνο η μάνα της και αφού δεν ήξεραν την πόλη να περιγράψει κάτι χαρακτηριστικό που έβλεπε έξω από το παράθυρο.

Αυτό συνέβη και η μάνα της έδωσε την περιγραφή ενός αγάλματος για την μητρότητα κατά μία συγκινητική σύμπτωση, το οποίο ήταν σε ένα πάρκο που έβλεπε απέναντι από το διαμέρισμα κλειδωμένη και έδειχνε ένα παιδί γονατισμένο μπροστά στην μητέρα του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στο Survivor - Διαρροή: Όλα ψέματα για το Survivor 3 πάει για μεγάλο βατερλό!

Η κόρη της μετέφερε την περιγραφή αυτοί στους αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και μέσα σε 48 ώρες κατάφεραν να εντοπίσουν το άγαλμα πως βρισκόταν στο Κίελο της Γερμανίας, να ενημερώσουν τις γερμανικές Αρχές για την ακριβή τοποθεσία και να γίνει αστυνομική επιχείρηση για την απελευθέρωσή της και την σύλληψη του δεσμώτη της, όπως και συνέβη με απόλυτη επιτυχία.

Η γυναίκα φιλοξενείται πλέον προσωρινά σε κοινωνικές υπηρεσίες της Γερμανίας και δρομολογείται η επιστροφή της στη χώρα μας. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε υποβλήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης κατάφεραν να σώσουν την 45χρονη χάρη στην παρατηρητικότητά της, ενώ πιστεύουν ότι αν έμενε λίγο ακόμα φυλακισμένη στα χέρια του δεσμώτη της είναι πολύ πιθανόν να κατέληγε σε κυκλώματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης που ενδεχομένως να χρησιμοποιούν τέτοιες μεθόδους για «ψάρεμα» υποψήφιων θυμάτων τους.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share