Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020

Υπόθεση βιασμού ταξιτζή: Αίτηση αποφυλάκισης από τον 29χρονο

Τα νέα στοιχεία

16 Δεκεμβρίου 2018 15:29
Υπόθεση βιασμού ταξιτζή: Αίτηση αποφυλάκισης από τον 29χρονο

Ο 29χρονος ηθοποιός, που έχει προφυλακιστεί για την κακοποίηση οδηγού ταξί στην Αθήνα, δηλώνει αθώος, δίνοντας παράλληλα μία άλλη εκδοχή για το περιστατικό το βράδυ της 13ης Νοεμβρίου, στην αίτηση αποφυλάκισης που έχει καταθέσει.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Real News», ο ηθοποιός επικαλείται στοιχεία που έχουν καταγραφεί από την εταιρεία ταξί. Βάσει αυτών, ο οδηγός ταξί δεν ήταν λιπόθυμος, όπως υποστηρίζει, αλλά περιπλανιόταν για ώρα στο άλσος Βοτανικού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σάσα Σταμάτη: Άσχημα νέα για την παρουσιάστρια!

«Μείναμε στο ταξί για 20 λεπτά συζητώντας όπως εξ αρχής κατέθεσα. Λησμόνησε ότι ήταν πεζός στο άλσος για 31 λεπτά. Γιατί ήταν εκεί; Τι άλλο αναζητούσε εκτός από ερωτική συνεύρεση με τους εκεί ευρισκόμενους; Όχι μόνο ήταν μόνος του στα άλσος αλλά όταν τον αναζήτησα 26 λεπτά από την εξαφάνισή του, μου απάντησε πέντε λεπτά μετά. Δείχνουν όλες αυτές οι κινήσεις άβουλο άτομο;», υποστηρίζει ο ηθοποιός.

Ο συνήγορος του οδηγού ταξί από την πλευρά του κάνει λόγο για ανύπαρκτα στοιχεία και μιλάει για σεξουαλική κακοποίηση του πελάτη του από τον κατηγορούμενο ηθοποιό. Ο πατέρας του τελευταίου από την πλευρά του τονίζει πως ο γιος του είναι ένας άνθρωπος χωρίς κακία που εμπιστεύεται πολύ εύκολα τους ανθρώπους.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share