Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θλίψη: Πέθανε πασίγνωστη ηθοποιός!

Ο λόγος για...

14 Δεκεμβρίου 2018 11:48
Θλίψη: Πέθανε πασίγνωστη ηθοποιός!

Η υποψήφια για Όσκαρ ηθοποιός Σόντρα Λόκε έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών. Η Λόκε πέθανε στις 3 Νοεμβρίου στο σπίτι της στο Λος Άντζελες μετά από καρδιακό επεισόδιο. Η είδηση του θανάτου της άγνωστο γιατί δημοσιοποιήθηκε μόλις σήμερα και σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από το «Associated Press» η ηθοποιός υπέφερε από καρκίνο στο μαστό και στα κόκαλα.

Η Λόκε έγινε γνωστή ως μούσα του Κλιντ Ίστγουντ καθώς συμμετείχε σε έξι ταινίες τους. Ανάμεσά τους «The Outlaw Josey Wales»,«Dirty Harry» «Sudden Impact» και «Every Which Way But Loose».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτα προκλητική η μητέρα του 21χρονου Ροδίτη: "Εμείς ξέρουμε πως..."

Οι δυο τους είχαν σχέση για 13 χρόνια. Η Λόκε γεννήθηκε στη Sandra Louise Smith και δούλευε σε ραδιοφωνικό σταθμό στο Τενεσί. Με την υποκριτική αποφάσισε να ασχοληθεί όταν κέρδισε σε ένα τάλεντ σόου όταν έψαψνα να βρουν βρουν παρτενέρ για τον Άλαν Άρκιν στην ταινία «The Heart is a Lonely Hunter» το 1968.

Το κινηματογραφικό της ντεμπούτο της χάρισε μια υποψηφιότητα για Όσκαρ στην κατηγορία Β΄ Γυναικείου Ρόλου. Για την ιστορία ηττήθηκε από την Ρουθ Γκόρντον η οποία το κέρδισε για την ερμηνεία της στο θρίλερ του Ρομάν Πολάνσκι «Rosemary's Baby».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share