Δευτέρα, 25 Μαΐου 2020

Πύρρος Δήμας: Επίθεση κατά της αλβανικής κυβέρνησης!

Τι έγραψε στα social media!

13 Δεκεμβρίου 2018 14:14
Πύρρος Δήμας: Επίθεση κατά της αλβανικής κυβέρνησης!

Βολές κατά της κυβέρνησης της Αλβανίας εξαπέλυσε ο Πύρρος Δήμας!

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης και πολιτικός έκανε ανάρτηση στο facebook με την οποία επιτίθεται στη γείτονα χώρα με αφορμή τις αυθαίρετες κατεδαφίσεις σπιτιών Ελλήνων ομογενών. Την καλεί να "ανακαλέσει έστω την ύστατη στιγμή την εν λόγω Υπουργική Απόφαση και να αποσύρει το σχετικό Νομοσχέδιο, που στην ουσία απαλλοτριώνουν περιουσίες που αποδεδειγμένα βάσει χαρτών ανήκουν σε Βορειοηπειρώτες".

Παράλληλα, καλεί την Ελληνική Κυβέρνηση "να πράξει δια της διπλωματικής οδού τα δέοντα".

“Εκφράζω την έντονη ανησυχία μου και την αγανάκτησή μου για τις συστηματικές και μεθοδευμένες καταπατήσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και κάθε έννοιας δικαίου από πλευράς του Αλβανικού Κράτους εναντίον των δίκαιων, των συμφερόντων και των περιουσιών των συμπατριωτών και συντοπιτών μου στην ιδιαίτερή μου πατρίδα, την Χειμάρρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρελά ερωτευμένος ο γιος του Νίκου Ευαγγελάτου: Η γυναίκα που του έχει κλέψει την καρδιά!

Ενώνω τη φωνή μου με εκείνες των απανταχού Βορειοηπειρωτών, και καλούμε την Κυβέρνηση της Αλβανίας να ανακαλέσει έστω την ύστατη στιγμή την εν λόγω Υπουργική Απόφαση και να αποσύρει το σχετικό Νομοσχέδιο, που στην ουσία απαλλοτριώνουν περιουσίες που αποδεδειγμένα βάσει χαρτών ανήκουν σε Βορειοηπειρώτες.

Καλούμε την Ελληνική Κυβέρνηση να πράξει δια της διπλωματικής οδού τα δέοντα ώστε να καταστήσει σαφές προς την αλβανική πλευρά ότι παρόμοιες πρακτικές και πολιτικές εις βάρος Ελλήνων της γηγενούς μειονότητας στη γείτονα δεν θα γίνουν ανεκτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Όπου και να πάει δεν θα τον...": Μαρτυρία σοκ για τον 19χρονο Αλβανό!

Εκφράζουμε τη δέσμευσή μας στον αγώνα για τα δικαιώματά μας έτσι όπως αυτά προστατεύονται από το εθνικό και διεθνές δίκαιο”.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share