Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Τραγωδία: Νεκρό 14χρονο αγόρι μετά από σύγκρουση σε αγώνα!

Δωρίζει τα όργανά του η οικογένεια!

12 Δεκεμβρίου 2018 14:05
Τραγωδία: Νεκρό 14χρονο αγόρι μετά από σύγκρουση σε αγώνα!

Νέα τραγωδία συγκλονίζει το ποδόσφαιρο και την Αγγλία. Ένα 14χρονο αγόρι ιταλικής καταγωγής, o Λούκα Καμπανάρο, έχασε τη ζωή του μετά από μια σύγκρουση στην διάρκεια αγώνα ποδοσφαίρου. Τα όργανά του θα δοθούν για να σωθούν άλλοι άνθρωποι, όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρίλερ στη Μόρια: Νεκρός βρέθηκε ένας άνδρας! - Άγρια δολοφονία «δείχνουν» τα πρώτα στοιχεία!

Ο νεαρός, ορφανός από μητέρα, ήταν ο τερματοφύλακας της νεανικής ομάδας Μπεντγκρόβ Ντάϊναμος στο Αϊλέσμπουρι. Στο παιχνίδι της Κυριακής (9/12) συγκρούστηκε με έναν αντίπαλο και διακομίσθηκε με ελικόπτερο στο Βασιλικό Νοσοκομείο του Λονδίνου, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

«Δεν κατηγορώ κανένα για το συμβάν», δήλωσε ο Αμέρικο Καμπανάρο πατέρας του Λούκα και συμπλήρωσε: «Αυτό που συνέβη την Κυριακή ήταν ένα τραγικό ατύχημα».


Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε και η ομάδα του Λούκας Καμπανάρο: «Είμαστε λυπημένοι που ανακοινώνουμε πως ο νεαρός τερματοφύλακας της ομάδας μας έχει «φύγει» από την ζωή αργά το απόγευμα μετά από σύγκρουση που είχε στον αγώνα της Κυριακής. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια του Λούκας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ψύχος σ' όλη την χώρα! Σφοδρές χιονοπτώσεις και στα πεδινά! Ποιες περιοχές θα ντυθούν στα λευκά;

Όπως αναφέραμε ο πατέρας του άτυχου νεαρού τόνισε με δηλώσεις του πως τα όργανα του άτυχου Λούκας θα δοθούν προκειμένου να σωθούν άλλες ζωές. «Τέσσερεις ζωές θα σωθούν χάρης στον Λούκας», ήταν το μήνυμα του.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share