Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022

Δύσκολες ώρες για τον αδερφό του Στάθη Ψάλτη!

Τι συνέβη;

10 Δεκεμβρίου 2018 07:26
Δύσκολες ώρες για τον αδερφό του Στάθη Ψάλτη!

Δύσκολες ώρες για τον αδερφό του αείμνηστου Στάθη Ψάλτη.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Γιάννης Ρώτας μιλώντας στην εφημερίδα Espresso περνά δύσκολες ώρες καθώς του κάνουν έξωση από το σπίτι που ζει και ψάχνει να βρει γηροκομείο.

«Μου έκαναν έξωση και πρέπει να φύγω. Ψάχνω για γηροκομείο. Ο Στάθης δεν άφησε τίποτα. Κάναμε αποποίηση κληρονομιάς γιατί χρεώσταγε σε μία τράπεζα.

Κουράστηκα να ψάχνω για σπίτι και να μη βρίσκω και περιμένω να πάω σε γηροκομείο. Αν και ταΐζαμε τόσο κόσμο, δεν βρέθηκε ούτε ένας να με βοηθήσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στη Ρόδο: Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας! - Και τρίτο άτομο στη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας;

Ζήτησα βοήθεια από πέντε ανθρώπους, αλλά τίποτα, κανείς. Αυτή είναι η αλήθεια και η πραγματικότητα. Δεν καταλαβαίνει κανείς τι περνάω. Δεν έδωσα ποτέ δικαιώματα. Το σπίτι σφραγίζεται, θα έρθει κλητήρας και θα αλλάξει κλειδαριά».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο, επίσης ηθοποιός, Γιάννης Ρώτας, μιλά για τα οικονομικά του προβλήματα και τις δυσκολίες του, γεμάτος στεναχώρα για την κατάσταση αυτή.

Όπως δήλωσε, του έχουν κάνει έξωση και κοντεύει να μείνει στον δρόμο.

Στο πλευρό του ηθοποιού είναι ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος έχει κάνει συχνές αναφορές στην οικονομική δυσπραγία του Γιάννης Ρώτα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share