Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σοκ: Παιδόφιλος 67 ετών βίασε δωδεκάχρονη μαθήτρια!

Την άφησε έγκυο...

8 Δεκεμβρίου 2018 16:21
Σοκ: Παιδόφιλος 67 ετών βίασε δωδεκάχρονη μαθήτρια!

Ένας καταδικασμένος παιδόφιλος βίασε και άφησε έγκυο ένα κορίτσι μόλις 12 ετών.
Ο Frank Ortega Robledo, ένας καταχωρημένος σεξουαλικός δράστης στην πολιτεία του Τέξας, φέρεται να κακοποιούσε το δεύτερο θύμα του από την ηλικία των πέντε ετών και συνελήφθη μόνο όταν αναγκάστηκε να την πάει στο νοσοκομείο λόγω της εγκυμοσύνης της.

Ο Robledo συνελήφθη το Σάββατο από αστυνομικούς αφότου αναγκάστηκε να δηλώσει στην αστυνομία ότι κακοποιούσε σεξουαλικά το κορίτσι από το 2011.

Στην ένορκη δήλωση, ένας αστυνομικός δήλωσε ότι το προσωπικό στο νοσοκομείο Methodist του Σαν Αντόνιο δήλωσε ότι το κορίτσι ήταν 32 εβδομάδων έγκυος όταν στις 8 Νοεμβρίου πήγε για εξετάσεις και έδειξε τον Robledo ως υπαίτιο της εγκυμοσύνης της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο μαέστρος του Νότη Σφακιανάκη αποκαλύπτει τι έγινε τελικά με το Γιώργο Παπαδόπουλο!

Τα έγγραφα, που κατατέθηκαν τη Δευτέρα με τον δικαστή του Σαν Αντόνιο, ανέφεραν επίσης πως το θύμα είχε μιλήσει για την αρχική μαρτυρία του, προσπαθώντας να ξεφύγει από τον Robledo επειδή την είχε «απειλήσει ότι θα έβλαπτε την οικογένειά της».

Σύμφωνα με την ένορκη δήλωση, το κορίτσι είπε ότι ήταν πέντε ετών όταν άρχισε η κακοποίησή της επειδή θυμόταν ότι ήταν στο νηπιαγωγείο την εποχή εκείνη.

Ο Robledo απελευθερώθηκε από τη φυλακή το 2004 και εγγράφηκε στο μητρώο των σεξουαλικών δραστών. Ο Robledo συνελήφθη τη Δευτέρα στις 6:45 μ.μ. και κατηγορήθηκε για συνεχή σεξουαλική επίθεση παιδιού ενώ το πρόστιμό του ανήλθε στα 100.000 δολάρια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στη Ρόδο: Ύβρεις και αλληλοκατηγορίες μεταξύ των κατηγορουμένων για την δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας!

“Το ανήλικο θύμα δήλωσε ότι δεν μπορεί να θυμηθεί πόσες φορές έχει δεχθεί σεξουαλική επίθεση, αλλά ότι ήταν πολλαπλά τα περιστατικά,” σύμφωνα με την ένορκη δήλωση.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share