Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Επέτειος Γρηγορόπουλου: Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ., 5.000 αστυνομικοί στους δρόμους!

"Φρούριο η Αθήνα"

4 Δεκεμβρίου 2018 12:12
Επέτειος Γρηγορόπουλου: Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ., 5.000 αστυνομικοί στους δρόμους!

Σε συναγερμό βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ. ενόψει των συγκεντρώσεων για την 6η του Δεκέμβρη, στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Πέντε βασικά σημεία φοβίζουν τις αστυνομικές αρχές, με τον σχεδιασμό να είναι σχεδόν έτοιμος, μετά από αλλεπάλληλες συσκέψεις στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. αλλά και στη ΓΑΔΑ. Επί ποδός θα βρίσκονται για ακόμη μία χρονιά πάνω από 5.000 αστυνομικοί- ανάμεσά τους και «μυστικοί».

Το θέμα που «καίει» είναι πώς το Πολυτεχνείο θα είναι ανοιχτό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως «ορμητήριο» των αντιεξουσιαστών, οι οποίοι στα πρόσφατα επεισόδια της 17ης Νοεμβρίου, πετούσαν μολότοφ και πέτρες, μέσα από το περιφραγμένο και ιστορικό κτίριο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όταν βλέπεις την εικόνα αυτή ακίνητη είσαι ήρεμος, όταν τη βλέπεις να κινείται είσαι στρεσαρισμένος!

Στα «προληπτικά μέτρα» πάντως περιλαμβάνονται για ακόμη μία χρονιά και οι έρευνες για τον εντοπισμό των σημείων, όπου μπορεί οι διαδηλωτές πλην του ευρύτερου χώρου του Πολυτεχνείου, να κρύψουν πολεμοφόδια όπως μολότοφ, πέτρες, βεγγαλικά, σφυριά αλλά και φωτοβολίδες ευθείας βολής.

Ταυτόχρονα, πτήσεις από τις συγκεντρώσεις των αντιεξουσιαστών αναμένεται να κάνει και το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. το οποίο θα επιστρατευτεί για να δίνει τη «γενική εικόνα» σε μία προσπάθεια να καταγράφονται με ακρίβεια οι κινήσεις «ύποπτων ομάδων» προς πιθανούς στόχους επιθέσεων.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share