Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Ερχόταν η Πρόνοια στο σπίτι και..." Τα πρώτα λόγια της 53χρονης καθαρίστριας μετά την αποφυλάκισή της! (video)

Για πρώτη φορά μιλάει στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου!

28 Νοεμβρίου 2018 13:22

Σήμερα, αποφυλακίστηκε με αναστολή η 53χρονη καθαρίστρια, η οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 10 ετών επειδή κατέθεσε πλαστό απολυτήριο δημοτικού για να προσληφθεί σε δημόσιο παιδικό σταθμό.

Το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας αποφάσισε αναίρεση της ποινής για την καθαρίστρια, ως συνέχεια της παρέμβασης της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου.

Η 53χρονη, που δέχτηκε την στήριξη από ολόκληρη την χώρα, μίλησε αμέσως μετά την αποφυλάκισή της στην Τατιάνα Στεγανίδου, και πραγματικά ήταν σοκαρισμένη.

Συγκεκριμένα, η ίδια φανερά συγκινημένη μίλησε για τα δύσκολα που έχει περάσει η οικογένειά της, ενώ αποκάλυψε πως επειδή δεν είχε λεφτά ούτε εκείνη ούτε ο άντρας της, πήγαινε στο σπίτι τους συνεχώς η Πρόνοια, ώστε να ελέγχει τι γίνεται με τα παιδιά της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads trailer: Οι βόμβες για την Αλεξανδράκη και η δίψα για την Επικράτεια!

Η 53χρονη φοβήθηκε πως μπορεί να της πάρει τα παιδιά και γι αυτό έκανε το πλαστό έγγραφο. Ωστόσο, πριν μπει φυλακή, η καθαρίστρια είχε βγάλει το απολυτήριό της, και τώρα μπορεί να εργαστεί νόμιμα. Έτσι, η Τατιάνα Στεφανίδου, έκανε έκκληση στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ώστε η 53χρονη να βρει μια δουλειά σύντομα.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share