Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Εικόνες αποκάλυψης: Απίστευτα επεισόδια οπαδών στην Αθήνα! (videos)

Τραγικές εικόνες! Οπαδοί ΑΕΚ,Παναθηναϊκού και... Άγιαξ!

26 Νοεμβρίου 2018 23:52
Εικόνες αποκάλυψης: Απίστευτα επεισόδια οπαδών στην Αθήνα! (videos)

Κόλαση η Λεωφόρος Αλεξάνδρας, όπου συνεπλάκησαν οπαδοί του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του Αγιαξ, όταν οι «πράσινοι» επιτέθηκαν στο «Δωματιάκι».

Eπεισόδια κοντά στο Πεδίον του Άρεως και συγκεκριμένα στην πλατεία Αργεντινής Δημοκρατίας. Στα επεισόδια εμπλέκονται οπαδοί της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού. Η περιοχή έχει μετατραπεί σε πεδίο μάχης καθώς η ατμόσφαιρα μυρίζει χημικά ενώ στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Όλα άρχισαν όταν οπαδοί του Παναθηναϊκού και του Άγιαξ επιτέθηκαν στο «Δωματιάκι» των οπαδών της ΑΕΚ που βρίσκεται στο σημείο. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, και το ενδεχόμενο αντιποίνων για την επίθεση που είχε γίνει έξω από το ΟΑΚΑ πριν το παιχνίδι Παναθηναϊκός - ΑΕΚ όταν μεταμφιεσμένοι οπαδοί με πράσινα κασκόλ επιτέθηκαν σε φιλάθλους που είχαν φτάσει στο γήπεδο τρεις ώρες πριν το παιχνίδι.

Δεν έχει γίνει γνωστό έως αυτή την ώρα, εάν η αστυνομία έχει προχωρήσει σε συλλήψεις ή προσαγωγές.

Η σελίδα Hooligans TV επιβεβαιώνει τη σύρραξη μεταξύ των οπαδών του Παναθηναϊκού, του Άγιαξ και της ΑΕΚ. «Μια μέρα πριν την αναμέτρηση ΑΕΚ-Άγιαξ στην Αθήνα εμφανίστηκαν 200 χούλιγκανς των Ολλανδών και του Παναθηναϊκού, οι οποίοι τους οδήγησαν να συναντηθούν με αυτούς της ΑΕΚ», αναφέρεται στην ανάρτηση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αδιανόητη ατάκα του Γιώργου Παπαδάκη: "Τρεις ημέρες δεν πήγα στην εκπομπή. Με είχε πάει..."

Τα πρώτα βίντεο που κυκλοφορούν από τα επεισόδια στην Αλεξάνδρας ανάμεσα σε οπαδούς της ΑΕΚ, του Άγιαξ και του Παναθηναϊκού είναι σοκαριστικά!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή η συνήθεια θα σας στοιχίσει πινακίδες, δίπλωμα και άδεια - Πρόστιμα 100 ως 600 ευρώ και χωρίς έκπτωση!

Πηγή: sdna.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share